promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar sorozatkvíz: 10-ből 5 ember nem is hallott ezekről a sorozatokról, te vajon közéjük tartozol?
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mennyire ismered a magyar sorozatokat? Felismered őket egyetlen képről?

Manapság a kereskedelmi csatornákon adják a magyar sorozatok zömét. Az RTL-en és a TV2-n egymás után sugározzák a saját gyártású, olykor-olykor saját fejlesztésű szériákat, amik igen nagy népszerűségnek örvendenek. Azonban úgy látszik, hogy a TV2-nek ez sokkal kevésbé megy, mint az RTL-nek, ugyanis ha megnézzük az eddigi statisztikákat, azt láthatjuk, hogy a TV2 produkciói közül sorban buktak meg előbb-utóbb, míg az RTL-en sokkal tovább élnek, és egyre több évadot élnek meg ezek a szériák.

Jelenleg is fut a Drága örökösök - A visszatérés, ami nem sokkal a Keresztanyu befejezése után indult el, de az RTL+ streaming platformon elérhető A Nagy Fehér Főnök és A Király, szombat esténként pedig A mi kis falunk alkotóinak vadonatúj sorozatát, a Gólkirályt követhetik a nézők.

Kétségtelen, hogy most már a kereskedelmi csatornák szolgáltatják a magyar sorozatok javarészét, de azért előfordul, hogy a közmédia is előrukkol valamivel. Legutóbb a II. András magyar király életét és uralkodását feldolgozó Aranybullát adták a Duna TV-n, az HBO-n pedig az Aranyélet és A besúgó futott korábban.

Mi most egy olyan kvízt hoztunk nektek, ami a magyar sorozatokkal kapcsolatos. Az alábbi teszt valójában egy képkvíz: 10 magyar sorozat képét fogjátok látni, nektek pedig meg kell mondanotok, hogy melyik produkcióból is származik az a kép.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás