promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kész csoda! Szivárványszínű az egész hegy, ez az oka, hogy hét különböző színben pompázik
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vannak olyan helyek, melyeket Isten alkotott, de nehéz a látottakra magyarázatot találni. Ezek a helyek biztos, hogy felkerülnek a bakancslistádra.

1. Higashimokoto Shibazakura Park

A Japán Higashimokoto Shibazakura Park csodálatos színét fukszia mező okozza. Ez a hokkaidói park messziről úgy néz ki, mintha rózsaszín festékkel borították volna. A látogatók végigsétálhatnak a park kijelölt sétaútjain, hogy közelebbről is szemügyre vegyék a mohafloxakkal teli kerteket, amelyek egyfajta fényes rózsaszín virágú növény.

(Fotó: Profimedia)

2. Vinicunca

A színes Szivárvány-hegy vagy helyi néven a Vinicunca a perui Andokban található. A Vinicunca egy természeti csoda, ugyanis okkal hívják a hét szín hegyének. Rózsaszín, kék, sárga, zöld, narancssárga, lila és szürke színben pompázik a hegy a különböző kőzetek miatt. A Forbes egyik geológusa szerint a hegy egyedi színe a természetben előforduló folyamatok kombinációjának tulajdonítható, beleértve a mállást, a tektonikus emelkedést és a kéreg rövidülését.

(Fotó: Profimedia)

3. Corniglia 

Egy csendes kiruccanáshoz érdemes Corniglia színes falujában megszállni, ugyanis Cinque Terre épületei elkápráztatják az emberi tekintetet. Corniglia városrész egy sziklán terül el. Kicsi és festői hangulata, ideális azoknak az utazóknak, akik inkább távol maradnának a tömegtől.

(Fotó: Profimedia)

4. A Grand Prismatic Spring

Ez a nyüzsgő hőforrás a legnagyobb az Egyesült Államokban és a harmadik legnagyobb a világon. A Midway Gejzír-medencében található.A hatalmas átmérője mellett a színek teszik még lenyűgözőbbé. A Grand Prismatic Spring az egyik legszínesebb látnivaló a Yellowstone Nemzeti Parkban. A Yellowstone Nemzeti Park honlapja szerint a Grand Prismatic Spring mélyebb, mint egy 10 emeletes épület, és hosszabb, mint egy futballpálya.

(Fotó: Profimedia)

5. Panjin Red strand Kína

A vörös strand a kínai Panjinban kilométereken át húzódik. A neve ellenére a Red Beach nem óceánvízből és sima homokból áll. Valójában egy náddal borított vizes élőhely.

(Fotó: Profimedia)

  [[kod1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás