promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi a radiátor mellett telelünk, Sápi Vivien a Bahamákon
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A közösségi média hazai sztárja szuper helyen tölti az év végét.

A közösségi média egyik legismertebb és legnépszerűbb szereplője Sápi Vivien. Három éve még légiutas-kísérőként dolgozott, de elvesztette az állását, ma viszont sikeres TikToker, aki 713 ezer követővel rendelkezik, és hazai léptékben valóságos sztárnak számít.

A videói között milliónyi unboxing és termékismertető található, de persze értékesebb tartalmak is, például olyanok, amelyek Vivi nagy utazásairól szólnak. Amíg mi a radiátor körül gyűltünk össze, addig a barna hajú szépség egy igazán egzotikus helyet keresett fel karácsonykor.

„Jelentem, MEGÉRKEZTEM! Mivel a bőröndöm ezúttal is úgy döntött, hogy elcsavarog, innen is üzenném neki, hogy nagyon várom, bármerre is jár a nagyvilágban! De mindez nem is számít, csak a türkizkék víz, a puha homok és hogy végre nem fagy be a s*ggem! Felbecsülhetetlen!”

– posztolt Vivi a Bahamákról, vagyis Floridától nem messze, a Karib-térségből. Az influenszer annak a reményének is hangot adott, hogy az idei sikerei után jövőre egy még szuperebb év következhet számára.

A követőit pink bikiniben, mikulássapkával és kókuszdióval köszöntötte a tengerpartról, amiért tényleg csak irigyelni lehet. A máris barnára sült selymes bőre és a formás idomai azért komoly kárpótlást jelentenek, különösen a férfi rajongók számára. A videója elsősorban a hölgyeket ihlette meg, néhányan például azt kérdezték tőle, hogy nászútra ajánlaná-e a Bahamákat. Naná!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás