promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes dolog bújt elő a karácsonyfa ágai közül, elszabadult a horror
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő meglepetések érhetnek minket, ha nem figyelünk oda. És vannak bizony olyan dolgok, amelyekre nagyon nehéz figyelni.

Az utóbbi pár napban Magyarországon is ellepték a híroldalakat olyan hírek, amelyek a karácsonyfa egy nem várt veszélyére figyelmeztetnek minket. Észrevétlen kis dologról van szó, ám, ha nem figyelünk komoly meglepetések érhetnek minket. Érdemes tehát alaposan átnézni a fát a vásárlás előtt, kicsit más szemmel is, nemcsak az esztétikára koncentrálva.

Ugyanis a fán rovarok is lehetnek, sőt, van, hogy ezek a szemünk előtt nagyon elrejtve vannak rajta a fán. Mondhatnánk azt is, hogy rejtőzködnek előlünk, álruhába bújnak. És például úgy néznek ki, mintha tobozok lennének rajta, pedig azok bizony nem minden esetben tobozok.

Ez egy tobozhoz hasonló kis kinövés, színte is megegyezik a tobozokkal, ám rejtenek bizony meglepetéseket, ugyanis az imádkozó sáska utódait rejtik. A kis gubókat nagyon nehéz kiszúrni, ezért érdemes jól szemügyre venni a fát a vásárlás előtt. Az interneten ugyanis rengeteg kis történet található, amikor bizony több száz imádkozó sáska bújt elő a fa ágai közül a meleg hatására, sokszor egészen elképesztő horrorisztikus keretek között. De vannak más példák is.

2019-ben például Molly Kreuze esete borzolta a kedélyeket, a nő közösségi oldalain arról számolt be, hogy közel 100 imádkozó sáska okozott meglepetést az otthonában.

A közösségi oldalakra végül az is felkerült, hogy mi lett a sáskákkal, Molly nem tudta elpusztítani őket, ezért mindegyiket befogta egyesével.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás