promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy rejtélyes repülőt hagytak a város közepén, videó készült a belsejéről
Borítókép:  Google Earth (screenshot)
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már 15 éve annak, hogy megjelent a telken a titokzatos repülő, ami sokáig érintetlenül állt a fánkosbolt mellett.

Bali egy igazán gyönyörű hely, magyarok is sokszor megfordulnak ezen a szigeten, hiszen különleges a kultúra, az ételek, és az italok is, ráadásul tele van csodálatos látnivalókkal. Az emberek az utcákon járva is felfedezhetnek fantasztikus dolgokat, amiket máshol minden bizonnyal nem látnának – ilyen például az Ngurah Rai Repülőtérhez vezető út mellett lévő repülő is.

Sokan máig a csodájára járnak annak az egykor teljesen elhagyatott repülőnek, ami egy Dunkin' Donuts nevezetű fánkozótól mindössze pár méterre található Balin az egyik városban az út mellett. 2007-ben került oda a minden bizonnyal a forgalomból már hosszú ideje kivont jármű, amiről legendák zengenek a környéken, hiszen évekig érintetlenül állt ott – de most kiderült a mögötte álló rejtély.

A Boeing 737-est állítólag egy üzletember hozatta be darabokban, és az volt a célja vele, hogy éttermet nyit rajta, vagy egy repülőgép-szimulátorrá alakítja át, de nem sikerült partnert találnia ehhez, így egyszerűen csak ott hagyta – de pár hónapja elkezdődött valami mozgás, ugyanis elkezdték kívülről felújítani, ráadásul belépőt is lehet venni rá, így bárki megnézheti akár belülről is.

Ezek alapján 15 év után mégis lesz belőle valami, és nemcsak egy rejtélyes repülőgép marad az út mentén, közvetlenül egy fánkozó mellett, hanem egy szép napon talán összejön a régi tulajdonos álma, és egy exkluzív étterem nyílik benne.

Egy vlogger pár hónapja megnézte magának a szóban forgó repülőgépet, itt lehet megnézni erről a videót – 4:06-nál kezdődik az erre vonatkozó rész, ugyanis a felvételen több érdekes repülőt is meglátogatott a videós:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás