promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriásit balhézták Gáspárék a Hal a tortánban, kiviharzott a forgatásról az egyik szereplő
Borítókép:  TV2 (screenshot)
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gáspár Győző nagyobbik lánya is látszólag kezd igazi celeb lenni.

A mostani Hal a tortán szériában Gáspár Bea az, aki a vacsorák hozzávalóit adja a versenyzőknek, és mint kiderült az egyik legutóbbi ilyen „kiosztásnál", Bea oda tud szúrni, ha akar. Éppen Polgár Tünde lett volna a házigazda, amikor Bea odaadta a magyar luxusfeleségnek a hozzávalókat, miközben nem volt rest a múltra is emlékeztetni őt.

„Bea: Mi már megismerkedhettünk volna amúgy előbb, Tünde.

Tünde: És miért nem ismerkedtünk meg?

Bea: Hát azért, mert a Luxufeleségekből kifúrtatok.

Tünde: Kicsoda?

Bea: Hát ti, mint szereplők. Én úgy hallottam, te voltál ott a…

Tünde: Akkor rosszul hallottad…"

- írta le a Story a szó szerinti párbeszédet a két nő között, amit végül látszólag sikerült tisztázniük egymás között. Viszont a forgatás következő pillanatai sem voltak zökkenőmentesek, és úgy tűnik, a Polgár család megsértődhetett Gáspárékra, ami Gáspár Evelinen csattant. 

A Bors megkereste a feleket, hogy megtudja, mi is történt. Polgárék azonban nem, de Evelin készségesen válaszolt a kérdésükre:

„Fogalmazzunk úgy, hogy különös este volt. Pici csúszással érkeztünk meg Tihanyba és még ott is várnunk kellett, ezért én megkérdeztem, hogy mi történt. Erre Tünde férje válaszolt és azonnal meg is fagyott a levegő, pedig addig jó hangulat uralkodott a társaságban."

Majd szépen és aprólékosan mesélte el a luxusfeleség férjének viselkedését.

„Közölte velem, idézem: Anyád miatt csúszunk! Mert anyád elaludt! Nem is a mondatatival volt a baj, inkább a hangsúllyal. Sütött belőle a megvetés és ezt nem csak én éreztem így. Junior jelezte is, hogy ezt tisztázni kéne, így ketten léptünk oda Árpihoz, akitől én megkérdeztem, hogy mi is a gondja pontosan édesanyámmal, majd felajánlottam neki, hogyha problémája van vele, hívja föl és tisztázzák. Na ezen a ponton ő szó szerint letámadott engem. Közölte, hogy ha nem tetszik valami, akkor akár el is mehetek, majd hangosan lehordott engem mindenféle semmirekellőnek."

Polgár Árpád ezután fogta magát, és elhagyta a forgatás helyszínét, amit Evelin is megtett volna legszívesebben. Hívta is Győzikét, hogy azonnal jöjjön érte, de aztán elmondása alapján győzött a kötelességtudata, így maradt, és folytatódott a felvétel.

Vajon sikerül az ellentétet barátsággá avanzsálni a két család között?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás