promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elásott kincset találtak Indiában, egy embert szinte az őrületbe kergetett a rengeteg arany látványa
Borítókép:  Illusztráció / JamesDeMers képe a Pixabay-en.
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy építkezésen leltek rá a föld alatt a felbecsülhetetlen értékű kincsre.

Nemrég egy egészen hihetetlen dolog történt az Indiában található Pembarthiban, ugyanis éppen földmunkát végeztek egy építkezésen, mikor hirtelen megláttak valami érdekeset. Egy hatalmas rézkannát/rézüstöt sikerült véletlenül kiásniuk a munkásoknak, amiben rengeteg rendkívül értékes kincs volt: egyebek között 189,8 gramm arany, 1,72 kiló ezüstékszer és egy 6,5 grammos rubin is volt benne.

Az emberek rögtön odacsődültek, hogy megnézzék maguknak a kincset, viszont amint meglátták, sokan egyből elkezdtek imádkozni és füstölőket gyújtani, ugyanis egyesek szerint ez a rézkanna és a tartalma annak idején egy felajánlás volt egy istennőnek, mivel azon a helyen régen egy templom állt – az eset után többen is jelezték, hogy ismét építeni kéne egyet a helyszínen.

A föld tulajdonosa is gyorsan odament, de a felbecsülhetetlen értékű kincs láttán szinte rohamot kapott, térdre rogyott és elkezdett őrült módon nevetni, mintha megszállta volna valami – a többi ember próbálta lenyugtatni őt, senki sem értette, hogy mi történik vele.

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, természetesen a hatóságok is megjelentek, és úgy döntöttek, hogy ez a kincs az államot illeti, ezért leállíttatták a munkálatokat, és elkezdtek további leleteket keresni, hátha nem ez volt az egyetlen érték a föld alatt.

Egyelőre még nem lehet tudni, hogy pontosan honnan származik, illetve mikori a kincs, de jó eséllyel van még a környéken pár hasonló tárgy, amit érdemes felfedezni.

Itt lehet megnézni a kincset, aminek a csodájára jártak az emberek:

Itt pedig a föld tulajdonosának hisztérikus reakcióját lehet megnézni, ugyanis valaki azt is felvette:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás