promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Beteg vagy? Ez a 3 magyarországi hely meggyógyít, többen csodáról számoltak be
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Magyarországon több olyan helyet is nyilvántartanak, melyeknek gyógyító energiái vannak. Mi ezek közül kettőt emeltünk ki, ahol személyesen is jártunk.

De mitől gyógyít egy hely vagy egy szikla?

A gyógyító helyekről szóló teóriák szerint a Földet és az embert is elektromágneses erőtér, azaz aura veszi körül. Ha az energiánk vagy auránk egyensúlya felborul, foltok, rések, szakadások keletkeznek, azok nehezítik az öngyógyító mechanizmusokat. Ezek a helyek ezeket a belső energiákat teszik helyre, frissítik, töltik fel és ezáltal gyógyítanak.

De mi okozza a gyógyító hatást?

Csak néphiedelem lenne? Egyes helyek gyógyító ereje a természetgyógyászat által is hivatalosan el van fogadva. A gyógyító erő abból fakad, hogy egyes pontok energiavonalak találkozásánál találhatóak és stimulálják a szervezetünket.

Az egyik ilyen hely már zarándokhellyé is vált a gyógyulni vágyók, ezoterikusok és túrázók körében, ugyanis a Bükkszentkereszt határában található gyógyító Boldogasszony köve egy túraútvonalon található. A túra lelkünket gyógyítja csodálatos látványával a gyógyító kő pedig a testünket frissítheti fel és gyógyíthatja egyaránt. Többen arról számoltak be, hogy látogatásuk során megszűnt meddségi problémájuk.

Egy másik gyógyító hatásáról ismeretes hely az ingó kövek, melyről már egy korábbi cikkünkben írtunk, hogy mennyi izgalmat rejt magában a túra, de arról nem írtunk, hogy meg is gyógyíthat minket.

A pákozdi ingókövekről úgy tartják, hogy azért van erős gyógyító ereje mert energetikai csomópont. Ez azt jelenti, hogy 12 energiavonal találkozásánál helyezkednek el, aminek köszönhetően gyógyító energiával és fájdalomcsillapító erővel bírnak.

A Pilisben található ördögszikla elvileg olyan erős energiával rendelkezik, hogy nem is kell megmászni, elég a közelében pihenni, üldögélni és feltöltődni gyógyító energiákkal.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás