promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: okosabb vagy, mint egy átlag európai? Elképesztően nehéz lesz ezt a 10 kérdést helyesen megválaszolni
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy képfelismerős kvíz, 10-ből hány pont jön össze a végére?

Azt mondod, hogy simán felismered az európai országok zászlóit, és azt is simán meg tudod mondani egy vaktérképen, hogy hol találhatók az országok, simán bejelölöd azokat? Persze, ez szinte tutibiztos, mivel annyiszor láttad már magad előtt a vén Európa térképét, kapásból be tudod karikázni rajta mondjuk Németországos és Franciaországot, te sosem kevered össze Belgiumot Hollandiával, miközben az összes skandináv országnak tudod a pontos helyét. Még úgy is, hogy azok nagyon szorosan egymás mellett vannak.

Valószínű, hogy Magyarországon mindenkire igaz ez a leírás, de ha pontosan nem is igaz, az tutira biztos, hogy egy országfelismerő kvízben a legtöbben a 80 százalékot simán megütik. Így egy csavarral értünk földrajzi kvízünkben, ti csupán az adott országok sziluettjeit, országformáját fogjátok látni, és ez alapján kell kitalálni, hogy melyik ország lehet az. Sőt, valamelyik országnál csupán egy fontos részletet fogtok látni a térképből, nem az egészet.

Ebben a kvízben szinte biztos, hogy a legtöbb európai legalább egy, ha nem több hibát vét, hiszen az országok körvonala alapján nagyon nehéz lesz majd rájönni a helyes válaszokra, de most rajtad a sor, hogy megszerezd a maximum pontot. Valószínűleg itt már sokat kell majd gondolkodnotok, mi pedig beépítettünk a kvízbe egy kis órát is, amely visszafelé fog majd számolni, és 4 percetek marad arra, hogy végigszáguldjatok a játékon.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás