promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A világ legmagányosabb szigetén egy ház van csak, te oda költöznél? Ha megtudod róla az igazságot, messze elkerülöd
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rejtély övezi a világ legmagányosabb házát, amely közel 100 éve üresen áll egy kis elhagyatott szigeten közel Izlandhoz.

Képek jelentek meg az egy fehér épületről, amely egy zöld domb oldalán áll magányosan Ellidaey-ben, egy apró szigeten Izlandtól délre. A 18. és 19. század folyamán a festői helyszín – amely a Vestmannaeyjar-szigetcsoport legészakibb része, és teljesen ki van téve az szélsőséges időjárási viszonyoknak – nem sok családnak adott otthont.

Az 1930-as években azonban az aktuális család jobb élet reményében a szárazföldre költözött. Azóta a távoli sziget teljesen elhagyatott lett, és a magányos házról számos legenda született.

Az egyik pletyka szerint egy különc milliárdos építette, aki zombi apokalipszis esetén azt tervezte, hogy visszavonul Ellidaey-be.

Mások azt suttogták, hogy ez egy fanatikusan vallásos remete saját tulajdona.

Sajnos a valóság sokkal kevésbé izgalmas. Maga a sziget tele van puffin nyájakkal, amelyek az alatta lévő vizek bőséges halkínálatából lakmároznak, és a fehér ház valójában az Ellidaey Vadászszövetség által épített páholy. A ház valójában kegyetlen gyilkolásnak nyújt kényelmes otthont. Valójában házhoz jönnek az állatok, hogy leöljék őket. A házban egy esővízgyűjtő rendszerből táplált szauna is található.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás