promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő álla teljesen leesett – A Konyhafőnök VIP-ben ilyen még nem történt
Borítókép:  RTL
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elképesztő, de az egyik színész jóval határozottabb volt, mint Rácz Jenő.

A gasztronómia szerelmesi örülhetnek, mivel karácsonyig zakatol A Konyhafőnök VIP az RTL-en. Most még nagyon az elején, vagyis a bemutatkozásoknál járunk, de ettől még minden nap távozik valaki a versenyből, aki nem tudja meggyőzni a háromtagú zsűrit.

Sokan Járai Máté és Rácz Jenő találkozására voltak a leginkább kíváncsiak, akik a Nyerő páros miatt kaptak össze, és azóta nem is beszéltek egymással. Az RTL műsorvezetője ráadásul a Michelin-csillagos séf egyik ételével készült. Hogy mennyire tudták félretenni a nézeteltérésüket, azt a lenti cikkben meg tudjátok nézni.

Hiába hírességek vannak a pultban, a tét most is 10 millió forint, ami azért őket is eléggé motiválja. A mai este folyamán már kötényekért fog menni a harc, és természetesen most is lesz olyan, akinek távoznia kell.

Közben egy olyan jelenet zajlott le, amilyet még nem láthattak a nézők A Konyhafőnök VIP-ben. Nagy Zsolt hozta a határozott énjét, amikor a két Michelin-csillagos séf odament hozzá, és kezet nyújtott Rácz Jenőnek, mivel Sárközi Ákost már ismerte.

Rácz Jenő: – Ja, csak hogy mi nem ismertük egymást.
Nagy Zsolt: – Mert nem mutatkoztál be nekem.
Rácz Jenő: – Hát ne haragudj, bocsánat!

A színész számos magyar filmben játszott már, legutóbb a Mellékhatás című sorozatban láthatta a közönség. Feleségével öt gyermeket nevelnek, és bár imádja a hasát és az édesanyja főztjét, ő maga csak pár éve kezdett komolyabban ezzel foglalkozni.

Nagy Zsolt olyan szinten tud hatással lenni mindenkire, hogy még Dobos Evelint is befogta egy kis segítségre, pedig a színésznő még a saját dolgaival sem volt készen.

Aggódni egyikükért sem kellett, mert mind a ketten továbbjutottak. Európa-bajnok, világbajnoki ezüstérmes és olimpiai bronzérmes párbajtőrvívó, Somfai Péter ebben az epizódban nagyon odatette magát, mert a séfek szinte mindent megettek a tányérjáról.

Xantus Barbara, Hajmásy Péter és Elek Péter álltak a veszélyzónában, valamelyiküknek ugyanis haza kellett mennie. Kissé csalódottan, de hálásan távozott a kieső, mivel állítása szerint már a részvétel is ajándék volt számára.

Tehát lement a válogató harmadik napja is, a tét pedig egyre nagyobb. A Konyhafőnök VIP ma este 20 órakor folytatódik az RTL-en.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás