promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök VIP: Will Smith magyar hangja így néz ki valójában – felismernéd a beszéde alapján?
Borítókép:  RTL
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze a többség inkább Rácz Jenő összecsapására volt igazán kíváncsi Járai Mátéval.

Beindult az ősz, ami azt jelenti, hogy mindenki picit többet fog gubbasztani a televízió előtt. A gasztronómia szerelmesei örülhetnek, mert hétfőn kezdetét vette A Konyhafőnök VIP legújabb évada. Természetesen hiába hírességek állnak be a pult mögé, ők is ugyanúgy a 10 millió forintos fődíjért hacolnak, na meg A Konyhafőnök címért.

A zsűri összetétele nem változott, szóval továbbra is Fördős Zé, Sárközi Ákos, valamint Rácz Jenő dönti el, hogy kik juthatnak tovább.

Az első adásban Járai Máté, Fésűs Nelly, Kardos Eszter, Tokár Tomi, Kármán Odett, Kamarás Norbi, Badár Sándor, Pintér Adrienn, Élő Marci, Rubint Rella, Kálid Artúr és Geszler Dorottya merészkedtek be a séfek birodalmába. Azt már meg se kell említenünk, hogy a többségnek nincs igazán a csúcson a gasztronómiai tudása.

A többség persze azt a pillanatot várta igazán, amikor Járai Máté odaáll majd Rácz Jenő elé. A sztárséf és a színész még 2020-ban szerepelt együtt a Nyerő Párosban, a feszültség pedig szinte végig tapintható volt közöttük - azóta gyakorlatilag nem is álltak szóba egymással.

Hihetetlen, de Rácz Jenő visszafogta magát, míg Járai Máté egy idő után csak a főzésre koncentrált, szóval semmilyen konfliktus nem alakult ki közöttük. Az RTL műsorvezetője ráadásul magasra tette a lécet, mert bemutatkozó ételként a Michelin-csillagos séf fogását akarta lemásolni.

A csúcspont az volt, amikor Rácz Jenő megvédte a második kóstolásnál megvédte Mátét. Innen is látszik, hogy a Michelin-csillagos séf csak az ételekre koncentrál.

A Konyhafőnök VIP adásában feltűnt Kálid Artúr is, akit legtöbben Will Smith magyar hangjaként ismerhetnek. Mindig is érdekelte a gasztronómia, sokat főz otthon, ezért döntött úgy, hogy benevez a versenybe. Sok kommentelő írta is, hogy közben figyelték, mennyire lehet Will Smitht hangját felfedezni a beszédében, ami olykor elő is jött.

Sajnos Kálid Artúr végül elsőként esett ki a versenyből a nyers nyúlhús miatt. Nehéz ilyenkor sokaknak belegondolni, hogy ha Will Smitht látják valahol szinkronosan, akkor ez a színész van mögötte, aki most még főzött is mindenki előtt.

[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás