promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas bejelentést tett a Pöttyös, erre már rengeteg édesszájú magyar várt
Borítókép:  Illusztráció / pottyos.hu (screenshot)
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Pöttyös még túrósabb, még krémesebb, még igazibb terméket ígért a magyaroknak.

Magyarország egyik kedvenc desszertje, édessége a Pöttyös Túró Rudi, jó eséllyel most is ott van a legtöbb hazai család hűtőjében a népszerű márka valamelyik termékéből. A Pöttyös folyamatosan azon van, hogy kiszolgálja az édesszájú vásárlók igényeit, ennek is köszönhető, hogy a Túró Rudi is számtalan ízben elérhető a boltok hűtött polcain – nemrég egy új, málnás sajttortás íz is megjelent:

A Pöttyös persze nem csak a Túró Rudival kedveskedik a magyaroknak, hiszen van még GURU, Tejsüti, Kakaó és Túródesszert is. Utóbbi csokis, tejkaramellás és epres ízben is kapható, ráadásul most hatalmas hírt közölt a márka ezzel a termékkel kapcsolatban, ennek pedig biztos, hogy sokan fognak örülni – főleg azok, akik esetleg az első megkóstolás után csalódtak a Túródesszertben.

Kiderült, hogy megújult a Pöttyös Túródesszert, a márka egy még túrósabb, még krémesebb, még igazibb terméket ígért az embereknek – vagyis érdemes azoknak is egy újabb esélyt adniuk ennek a finomságnak, akiknek első körben annyira nem nyerte el a tetszésüket, hiszen nemcsak a csomagolás, hanem az ízvilág is másabb mostantól.

A Pöttyös bejelentésére rengeteg pozitív visszajelzés érkezett, bár volt olyan kommentelő is, akinek a régi változat is nagyon ízlett, így sajnálja a változtatást. Természetesen rögtön szóba került az is, hogy a jövőben esetleg cukormentes változatban is elérhető lesz a Túródesszert, a márka munkatársai pedig továbbították ezt a fejlesztői csapatnak, szóval könnyen lehet, hogy a közeljövőben úgy is elérhető lesz majd ez a termék.

Itt lehet megtekinteni a Pöttyös bejelentését a Túródesszerttel kapcsolatban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás