promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új, észbontó ízt dobott piacra a Túró Rudi, de csak limitált ideig kapható
Borítókép:  Illusztráció / pottyos.hu (screenshot)
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ismét egy izgalmas termékkel jelentkezett a Pöttyös Túró Rudi.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a Pöttyös Túró Rudi Magyarország egyik kedvenc édessége, hiszen már hosszú évtizedek óta szinte kötelező eleme a bevásárló listáknak, és minden bizonnyal jelenleg is a lakosság zömének ott pihen belőle a hűtőjében – legalábbis, ha éppen nem fogyott el.

A Túró Rudi méltán híres külföldön is, ráadásul nem akárhogy készül el – alábbi cikkünkben felfedjük, mi is a titok:

A Pöttyös az utóbbi években folyamatosan új, izgalmas ízekkel kényezteti a Túró Rudi szerelmeseit, hiszen a már jól ismert és közkedvelt natúr mellett jelenleg is kapható belőle epres, kajszibarackos, mogyorókrémes, gesztenyés, sós karamellás, kókuszos, mákos-marcipános, illetve madártej ízű is, szóval hatalmas a választék – ehhez csatlakozott most egy új, különleges íz.

A Pöttyös bejelentette, hogy mostantól málnás sajttortás ízben is elérhető a Túró Rudi, ami ráadásul ezúttal fehércsokis bevonóval készült – a tájékoztatás szerint jelenleg a Lidl üzleteiben kapható a termék, de ott is csak limitált ideig, szóval aki meg szeretné kóstolni, az jobban teszi, ha hamar cselekszik, nehogy lemaradjon róla.

A kommentelők természetesen kitörő lelkesedéssel fogadták a hírt, hiszen a Pöttyös nem igazán tud mellényúlni a Túró Rudival (valószínűleg még a pacal ízű változatért is teljesen odáig lennének a magyarok). Az új, málnás sajttortás íz is minden bizonnyal elnyeri a vásárlók tetszését, az pedig egyelőre még kérdéses, hogy a jövőben milyen meglepetéseket tartogat számunkra a Pöttyös.

Íme a Pöttyös bejelentése:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás