promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Pepsi rögtön három új ízzel is előrukkolt, és tett egy fantasztikus csavart a kollekcióba
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Néhányan már letesztelték az új kólákat, markáns véleményük van róluk.

A Pepsi és a Coca-Cola egymással versengve próbálják új ízekkel elkápráztatni a fogyasztókat. Ezek a legritkább esetben válnak be, hosszú távon ritkán maradnak meg a piacon, de a velük járó hírverés alighanem mindkét óriásvállalatnak jól jön.

Most a „kékeken” volt a sor, a Pepsi rögtön három új dobozzal is előrukkolt. A S'mores témája köré csoportosította őket, ami Magyarországon nem sok mindent jelent, viszont ez az a kekszszendvics, ami Amerikában a tábortüzek mellett elmaradhatatlan rágcsálnivaló.

Fő építőanyaguk a pillecukor, a Graham keksz és a tejcsokoládé, a Pepsi pedig ezeket bontotta szét különböző üdítőkre. A mini dobozok az Újvilágban alighanem nagy sikert aratnak majd, hiszen nosztalgikus húrokat pendítenek meg.

„A legújabb italok lehetővé teszik a rajongók számára, hogy a saját ízlésük szerint alkossák meg a kedvenc S'mores-jukat, éppen a kívánt mennyiségű kekszből, pillecukorból és csokoládéból megkonstruálva”

– áll a Pepsi közleményében, amiből arra következtethetünk, hogy az üdítőket nem külön-külön, hanem tetszés szerint elegyítve kell fogyasztani, ami zseniális ötlet. A klasszikus ízesítés persze az egyenlő arányban adagolás lenne, de az túl uncsi, vagyis a kólarajongók most teret kapnak a kísérletezéshez.

A Pepsi S'mores Collection Magyarországon aligha lesz kapható, de ha valaki nagyon kíváncsi rá, az óceánon túlról megrendelheti. Egy amerikai tesztelő szerint a Graham keksz aromás és illatos, a pillecukor kicsit műanyagízű, csalódást keltő, míg a csokis egy csésze hideg kakaót idéz az illatával, az íze pedig bejöhet annak, aki a csokiszódát is szereti.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás