promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ilyen még sosem történt a Séfek séfe történetében – Krausz Gáborék nagyon kemény döntést hoztak
Borítókép:  TV2
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Igazából szinte mindenkit el kellett volna küldeni a TV2 műsorából.

A gasztro-realityk szerelmesei örülhetnek, mert amíg az RTL-en nem indul el A Konyhafőnök VIP, addig van Séfek séfe a TV2-n. A negyedik évadban természetesen visszatért a három zsűritag, vagyis Vomberg Frigyes, Wolf András és Tóth Gabi férje, Krausz Gábor.

Talán emlékezhetnek a nézők az előző szériára, amikor valaki letett egy vágódeszkát, valamint egy kést a földre. Ez ugyebár elég veszélyes, mert bárki beleléphet a nagy kapkodásban.

A séfek akkor megkérdezték, hogy ki hibázott, de senki sem vállalta fel, ezért kénytelenek voltak visszanézni a kamerák felvételeit. Az akkori versenyző, Péter bocsánatot kért, és elmondta, hogy nem is emlékszik arra, hogy ez történt.

Ez már késő bánat volt, mivel a három zsűritag azt a döntést hozta, hogy elküldik a versenyből. Nos, ha az előző évadban elég volt ennyi hiba, akkor most szinte az összes versenyző repülhetett volna a konyhából.

Az első feladatban óriási kupit és káoszt hagytak maguk után a Séfek séfe versenyzői. Krausz Gábor le is teremtette Ibolyát, aki belenevetett a mondandójába, amikor ezt az egészet felhozta. Vomberg Frigyes persze szokásához híven jóval nyersebb volt, és hozzátette, hogy ő innen nem vinne senkit magával, inkább mindenkit kirúgna a konyhából.

A séf fel is hozta a régi sztorit, amikor tavaly azért tettek ki valakit, mert egy deszka volt a földön egy késsel.

A műsor történetében még sosem volt ilyen felfordulás a tréningen, így a zsűritagok úgy döntöttek, hogy az első forduló után senki sem kap séf kabátot.

Vomberg Frigyes, Wolf András és Krausz Gábor csak a második főzés után tudta bejelenteni, hogy kik fognak továbbjutni. Annyi biztos, hogy nem voltak könnyű helyzetben, mert kevés tehetség villant meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás