Kiderült, hogy óriási baj van az egészségesnek tartott olívaolajjal
Olvass tovább...
Még mindig lehet új dolgokat tanulni.
Valószínűleg nagyon sok magyar háztartásban már évtizedek óta van egy konstans dolog a hétvégi ebédek esetében vasárnap, az, hogy húslevest készít a család. Általában cérnametélttel, répával és mindenféle finomsággal. Ám vannak, akik még a húsleveshez kenyeret is esznek, és persze számos egyedi lehetőségünk van arra, hogy kedvenc ételünket feldobjuk valami extrával.
Az intereneten számtalan trükköt lehet olvasgatni, hogy milyen egyedi és zseniális megoldásokkal dobhatjuk fel a vasárnap legtradícionálisabb étkét, amelyet akár modern megoldásokkal is meg lehet spékelni. Sokat lehet olvasni az interneten olyanról is, hogy sok helyen még jégkockát is beletesznek az aranyló nedűbe, sokan persze ezt első hallásra biztos, hogy abszurdnak mondják, de mégis mire jó a jégkocka a húslevesben?
Ez is valami extra?
Most a Blikk Rúzs egy hosszabb cikkben gyűjtött össe elképesztően jó konyhai trükkeöket, amelyeket bárki használhat a konyhában. Ilyen például a jégkockás-húslevesees mutatvány is. Ezt akkor használják, ha túl zsírosra sikeredett a húsleves, a jégkockával pedig egy pillanatra meg lehet dermeszteni a zsiradékot, hogy aztán lekanalazd a felesleges zsírt.
Te is így csinálod a húslevest?
Olvass tovább...