promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: mi Komárom-Esztergom megye székhelye? Biztos, hogy nem tudod a választ a kérdésre
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

10 kérdés a magyar megyék világából.

Szerda van, majdnem a hét közepe, és elhoztunk nektek újra egy könnyebb földrjazi kvízt Magyarországról, amelyben olyanokra kérdezünk rá, amelyekről valószínűleg van sejtésetek, de lehet, hogy a pontos és helyes válaszokat nem fogjátok tudni. Merthogy a hétköznapokban nincs ezekről mindig szó, pedig az alapműveltség közé sorolják ezeket a válaszokat.

Most kiderül, hogy a magyar megyékben mennyire vagytok pengék, mennyire tudjátok a megyszékhelyeket hozzákapcsolni a megyékez.

Könnyű lenne segítséggel, bizony beírod a Google-be, hogy kidobja majd a helyes választ. Ám most e nélkül kell boldogulnod, így egy kicsit nehezített pályára lépsz ebben a tudástesztben. Kvízre fel tehát, és nézzük meg, hogy a most bedobott 10 kérdésből mennyit tudtok majd, és mennyi az, amikor sajnos hibáztok majd. 

Valószínűleg a legtöbb magyar maximális pontszámmal fog végigszáguldani a játékon, még az is megeshet, hogy 1 perc alatt végeznek a legtöbben, de lehet, hogy lesz egy-két becsapósabb kérdés is, ahol sokan el fognak időzni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás