promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Pepsi új dobozaitól eldobod az agyad – ilyet mindenki akar majd

A Pepsi új dobozaitól eldobod az agyad – ilyet mindenki akar majd

Gasztro & Utazás

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy új kampány keretében mutatják be, hogy kólával minden finomabb.

A Pepsi és a Coca-Cola örök harcot vívnak egymással. Valószínűleg egyikük sem fog elbukni ebben, és a rajongótáboruk is szinte változatlan méretű marad, a piac azonban kegyetlen, és mindig valami újdonsággal kell a fogyasztók kíváncsiságát felkelteni.

Ezúttal a Pepsin volt a sor, amely úgy alakította át a dobozos üdítőit, hogy az alumíniumok ne csak a jól ismert kék színben tündököljenek, hanem egy-egy ínycsiklandó gyorskaja (pizza, popcorn, kínai) rajzát is rávarázsolták.

A képregényszerű ábrázolási módok elsősorban a fiatalok figyelmét igyekeznek megragadni, de persze számítanak a nosztalgiázó felnőttek érdeklődésére is. A vidám kampány keretében egyéb „mörcsöket”, reklámtárgyakat is forgalomba hoznak, a farmertől a hűtőmágnesen át a falióráig.

A tervek a Pepsi Bangkokban és Sanghajban működő tervezőcsapataitól származnak, ez magyarázza az európai fogyasztók által kevésbé ismert gyorsételek jelenlétét a dobozokon. Amilyen például a rámen japán tésztaleves, vagy a gjóza nevű töltött tészta.

Nem ez az első alkalom, hogy a Pepsit kissé átbrandelik, 2020-ban például a cukormentes változatot igazán minimalista dizájnnal dobták piacra. Az újfajta dobozokról hírt adó Creativebloq oldalnak egyelőre nincsenek információi arról, mikor és hol kerülnek forgalomba a vidám külsejű termékek.

A dobozok a vállalat jelenleg futó, Better with Pepsi (A Pepsivel jobb) című kampánya apropóján készültek, és arra kívánnak rámutatni, hogy a megszokott ízeink is jobban esnek, ha üdítőt fogyasztunk melléjük.

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás