promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vacsora közben olyan döbbentes dolgot szúrt ki egy férfi, amire még nem volt példa az embersiég történelmében
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A világ legérdekesebb vacsorája is megtörtént.

Amikor valaki elmegy egy vendéglőbe vacsorázni, valószínűleg nem gondolja úgy, hogy étkezés közben, előtt vagy után megtörténik vele az, ami csak nagyon kevés emberrel. Megtörténik vele az, hogy olyan dolgot szúr ki, amit korábban még senki, pedig már évmilliók óta ott volt a szemük előtt.

Ám Kínában most úgy tűnik, hogy megtörtént a világ egyik legfurcsább vacsorája, amely elképesztően érdekesre sikeredett annak ellenére, hogy csupán egy étkezésről volt még csak szó a kezdetek kezdetén. A férfit tett róla, hogy több legyen az.

Mégis mi történt Kínában?

Az Index számolt be a szenzációs felfedezésről, amely a délnyugat-kínai Szecsuán tartományból jön, és egy vendégről szól, aki július 10-én ejtőzött egyet vacsora közben a vendéglő udvarán, majd hamarosan egy 100 millió évvel ezelőtt élt dinoszaurusz lábnyomaira bukkant. Rajta kívül ezt még nem fedezte fel senki. Rövidesen szakértők érkeztek a helyszínre, méghozzá a Kínai Földtudományi Egyetem berkeiből.

Ők pedig meg is állapították, hogy két brontoszaurusz lábnyomára bukkant aez elképesztően sasszemű vendég. A területen amúgy először fedeztek fel dinoszaurusz maradványokat, így ezért is nagyszerű ez a felfedezés, amelyet egy vendég tett tehát vacsora közben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás