promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen dolgot tett a Mestercukrász győztese, amit még A Konyhafőnök versenyzői se szoktak bevállalni
Borítókép:  RTL Klub official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Mestercukrász győztese bemerészkedett abba a csoportba, ahol a legnagyobb kritikusok vannak.

Nem olyan rég lezárult a Mestercukrász második évada, ami bár nem örvend akkora népszerűségnek, mint a testvérműsora, A Konyhafőnök, de ezt is rengetegen követték az RTL Klubon. Volt sok dráma, na meg egy történelmi pillanat is a gasztro-reality életében, mivel itt zártak ki azonnal egy versenyzőt az agresszív viselkedése miatt.

A Mestercukrász fináléjában Fördős Zével és Rácz Jenővel öt tagúra bővült zsűri, ahol Roxi és Rebi küzdött meg a Mestercukrász címért. Mindkét versenyző két-két korábbi játékostársát kapta meg segítőnek. Feladatuk egy-egy pompa-torta és egy-egy tányérdesszert elkészítése volt.

A fináléban láthattunk rengeteg feszült pillanatot. Roxi például nem hitt a szemének, amikor kivette tortája alsó elemét a hűtőből: a tartórúd teljesen eldőlt és ezzel lyukat fúrt a desszertbe. Roli hibája teljesen kiborította a finalistát, a bakiknak ráadásul itt még nem volt vége.

Rebit sem kímélte a sors, aki az óriási pörgés közben észre sem vette, hogy súlyosan megégette az ujját, ráadásul a legrosszabb helyen. Azonnal orvost hívtak hozzá, de hála égnek hamar folytathatta a küzdelmet.

A kóstolás végeztével a két finalistának el kellett hagynia a konyhát. Liptai Claudiához, Enzsöl Balázshoz és Juhos Józsefhez A Konyhafőnök két nagyágyúja, Rácz Jenő és Fördős Zé csatlakozott. Nagy vitát követően hozták meg az évad legfontosabb döntését, a Mestercukrász második évadának a nyertese így pedig Roxi lett.

Sokan nem tudják, de van egy A Konyhafőnök és Mestercukrász rajongói csoport Facebookon, aminek lassan már 36 ezer tagja van. Ide nem érdemes a versenyzőknek bemerészkedni, mert fordult már elő olyan, hogy valaki meg akarta magát védeni, de óriási pofára esés lett a vége, mert a kommentelők darabokra szedték.  

Rábai Roxi azonban végig bent volt a csoportban, és olyat tett, amit még egyik versenyző sem: aki neki szurkolt, annak megköszönte a támogatást.

„Kedves Mindenki! Nagyon nagyon szépen köszönöm a sok dicsérő, kedves, szurkoló, tanácsot adó, szeretettel teli, szívből szóló szavakat és gratulációkat! Nincs rá szó, mennyire hálás vagyok hogy végig izgultátok a versenyt és drukkoltatok! Ezt a szeretet hullámot magammal viszem tovább! Köszönöm!”

- írta kommentben, amiért be is gyűjtött 1,5 ezer lájkot a rajongóktól.

A Mestercukrász galériánkat ide kattintva éritek el. A Konyhafőnök VIP valószínűleg szokás szerint ősszel fog érkezni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás