promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Joci séfnek elege lett az egyik bugyuta versenyzőből – haza is küldték az RTL Klub műsorából
Borítókép:  RTL Klub official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Joci séfnél sikerült kihúzni a gyufát a Mestercukrász műsorában.

Az RTL Klub műsora tegnap alapból kicsit rendhagyó volt, mivel Liptai Claudia családi okok miatt nem tudott jelen lenni, ezért két séf zsűrizte csak a feladatokat. Az első fordulóban a versenyzőket nagyon meglepte, hogy csokiszobrot kell készíteniük, ráadásul mellé egy ehető desszertet is. Szabi tartott a legjobban a szoborkészítéstől, de tudta, hogy a fináléba jutáshoz ezt is meg kell oldania.

A feladatot Rebi teljesítette a legjobban, így a második fordulóban – ahol Joci séf kápiás monodesszertjét kellett diktálás útján elkészíteni – Roxinak adta a nehezítés. A lány nem láthatta a kész desszertet, nem hallhatta a séf tanácsait, pusztán a diktálás során kapott információk alapján tudott dolgozni.

Ennek ellenére nem lesett senkiről semmit, mert be akarta bizonyítani a séfeknek, hogy képes ilyen helyzetben is boldogulni. A csokivitorláit ugyan nem tudta szépen levenni a fóliáról, de az összes többi elemet sikerült elkészítenie.

Gábor egyre jobban el volt veszve a feladatban, és minél jobban lemaradt, annál jobban bepánikolt attól, hogy nem tudja tökéletesen követni a séfet. A zselatinnal teljesen összezavarta saját magát, így aztán a mousse csak az utolsó 10 percben került be a sokkolóba, és a fehércsokiját sem tudta rendesen letemperálni. A tálalás végére igyekezett minél több elemet elkészíteni, de egyre dühösebb lett magára amiatt, hogy nem maradt ideje befejezni a munkát.

Ha ez nem lett volna elég, még Joci séfet is kiborította, akinek elege lett egy idő után Gábor kérdéseiből. A lenti videóban láthatjátok azt is, hogy az első feladatban is erős nehézségei voltak.

Így annyira nem is volt nehéz eldönteni, hogy Gábort fogják hazaküldeni az RTL Klub műsorából.

A csütörtöki epizódban vendégkukták érkeznek a Mestercukrász konyhájába és kiderül, hogy Rebi, Roxi és Szabi hármasából ki jut be a fináléba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás