promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar határtól egy köpésnyire van egy hely, ahol az emberek fizetnek a verbális „bántalmazásért” - Na meg a finom ételekért
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ide konkrétan önként és dalolva, helybe megyünk a pofonért.

Biztosak lehetünk abban, hogy ez az étterem a szöges ellentéte annak, amit magyar ember megszokott, mégis sokan látogatják. Köztudott, hogy a nép szereti az újdonságokat, extrém helyzeteket, ám ez a mentalitás biztos sokaknál kiverné a biztosítékot. De akkor mégis mi vonzza ide emberek tömegeit?

A Középkori parasztétterem névre hallgató étkezde Párkány városában (Szlovákiában) található. Annak, aki nem akar autóval időt vesztegetni a határon, elegendő Esztergomig elkocsikázni, ott kényelmesen leparkolni, majd idilli környezetben átsétálni a hídon a szomszédos országba.


Forrás: Profimedia

Akik már megjárták a rendhagyó éttermet, bátran ajánlják, hogy térkép segítsége nélkül érkezzenek, hiszen a hídról leérve gyakorlatilag eltéveszthetetlen a bejárata. Azonban a hosszú út után fáradtan megérkezve ne számítson, nemhogy pár, egyetlen jó szóra sem.

A kiszolgálást a következő minőségi megnyilatkozások kísérik:

  • Mit nézel paraszt?
  • Várakozási idő: mindjárt hozom, ne ugass!
  • Rohadjál meg, ha innen nem tetszett semmi.
  • Ne aludjál, madárijesztő, tömd a pofád, mert ilyet otthon nem kapsz!

– írja a Dining Guide.

Itt leginkább akkor kell furcsán nézni a személyzetre, ha az kedvesen szól hozzánk, bár ez nem szokott előfordulni. Az étel ízlésesen, nagy adagban és a képviselt kornak hűen fatányéron érkezik, annak bírálásáért pedig szépen választékosan elküldenek melegebb éghajlatra. Természetesen ezt nem bántón: viccesen bunkóznak velünk, görbe tükröt mutatva ezzel.

Az éttermet rengeteg magyar híresség is felkeresi, köztük Zámbó Krisztián és egykori párja is, akiket kellemesen "szétoltottak" ebéd közben. Az úrihölgyek, az érzékenyek és a „nebáncsvirágok” nem biztos, hogy itt szeretnék majd minden idejüket tölteni, hiszen náluk a tömény parasztság még tahósággal is párosul. Aki viszont nem vágyik szívélyes fogadtatásra, vagy különösen élvezi, ha sértegetik, ne tagadja meg magától az egyedi élményt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás