promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fogadjunk, nem ismered ezeket a csodálatos, Budapest közeli természetes strandokat
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Brutális hőség uralkodik országszerte, és ez fogja jellemezni az egész nyarat. Ha nem szereted a strandokat és a klóros vizet, akkor mi elmondjuk, hova érdemes menni hűsölni Budapest környékén. 

Igaz, hogy Velence 45 percre van a Fővárostól, de sokkal közelebb is vannak csodálatos természetes vizek, ahol nyugodtabb körülmények között van lehetőség strandolni.

Ezek a helyek akár tömegközlekedéssel is elérhetőek, még akkor is, ha csak egy napra ugranánk el pancsolni. Ingyenes szabadstrandokat és fizetős természetes vízi strandokat is bemutatunk.

1: Palatinus tó

A Dorog melletti tó nagy része ingyenes szabadstrand, de kiépített strandja is várja a strandolókat.

[[cikk3]]

2: Veresegyház

A veresegyházi Malom Tó Strand csodás élményt nyújt, akik nemcsak medvére vágynak azon a környéken.

3: Gyömrő

Gyömrő egy Budapest közeli település, ahol egy teljesen kiépített mesés hangulatú strandon pihenhetünk. Vízi bártól kezdve vizes ugrálóvárig minden van, jó zene, jó hangulat.

4: Alsógödi Szabadstrand

Aki szereti a Dunát és strandolna is ott, azoknak a Duna mellék- és holtágai biztosítják a fürdőzési lehetőséget.

5: Domonyvölgy

A Gödöllő után található Domonyvölgy homokos partja a tengerpartot idézi, melyeket a pálmák tesznek trópusi hangulatúvá.

6: Pázsit Tófürdő

A Szentendrei-félsziget önmagában is egy kis ékszerdoboz, és még strand is van, de nem akármilyen. A Pázsit Tófürdő különösen ajánlott kisgyermekes családoknak.

7: Délegyházi-tavak

A délegyházi tavak elszórt tórendszere azért is különleges, mert az egyik tó partja kutyás strand. A tó eszméletlen látványt nyújt, és különleges hangulata a romantikázni vágyóknak ajánlott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás