promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dolgoznál együtt A Konyhafőnök sztárjával? - Fördős Zé munkát kínál a magyaroknak
Borítókép:  RTL Klub official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha imádsz főzni, és úgy érzed még a közönség is kedvelne, akkor most csatlakozhatsz a Street Kitchen csapatához.

Fördős Lajosnak (a gasztroblogger édesapja) és Fördős Zé nagymamájának volt anno egy étterme, ahol a kicsi Zoltán mindig láb alatt volt - itt szeretett bele a gasztronómiába. Lajos nem akarta, hogy Zé a vendéglátásban helyezkedjen el, így idegenvezető lett, de sosem dolgozott benne.

Azt már a sors akarta így, hogy A Konyhafőnök oszlopos tagjának a gasztronómia lett az élete. Itt jött egy fordulat is, mivel akkori vállalkozása megbukott, így az öccsével 2012-ben eldöntötték, hogy főzős videókat fognak készíteni. Pont jókor, mert ez a hullám iszonyatosan kezdett beindulni.

Egy évre rá annyira beindult a dolog, hogy Zoli és Fördős Peti száz százalékosan erre, vagyis a Street Kitchenre tudtak koncentrálni.

Magyarország egyik legnépszerűbb gasztro-csatornájának már 324 ezer feliratkozója van YouTube-on. Fördős Zé és az édesapja is gyakran beállnak főzni, de A Konyhafőnökből már jól ismert arcok is fel szoktak tűnni.

Fördős Zé most munkát kínál, mivel szeretné bővíteni a csapatát. A Street Kitchen úgy döntött, megnyitja konyháját egy lelkes újoncnak, aki szereplőként kipróbálná magát Magyarország legmenőbb gasztrooldalának arcai között.

Ehhez készíteni kell egy rövid bemutatkozó videót – a kaja a nevezőre van bízva. Nyilván megkóstolni nem tudják, de az előadásmódot árgus szemekkel fogják figyelni. Kell egy szuper fotó a végeredményről, na meg a receptet is mellékelni kell.

Már nincs sok idő - a casting@streetkitchen.hu címre most hétvégén, vagyis július 10-ig el kell küldeni a végeredményt. Szóval elő a mobilkamerákkal és készítsetek valami finomat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás