promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Liptai Claudia döbbenetes titkot árult el a gyerekkoráról – Vajon mi köze van ehhez a sport szeletnek?
Borítókép:  RTL Klub official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Most menő édességeket kóstolhat a Mestercukrászban, de anno csokira is alig volt pénzük.  

Pörög tovább a Mestercukrász az RTL Klubon, ahol szépen fogyatkoznak a versenyzők, szóval hamarosan ki fog derülni, hogy ki lesz a végső győztes. A múltkori műsorban még A Konyhafőnök zsűritagja, a Michelin-csillagos Rácz Jenő is megjelent, hogy megizzassza kicsit a versenyzőket.

Pont emiatt zúdult rá egy negatív kommentáradat, de akik nem kedvelték eddig a Jenőt, azok ezután sem fogják megszeretni.

Liptai Claudia hiába zsűritag a Mestercukrászban, egyáltalán nem édesszájú. Az rtl.hu-nak adott interjújában bevallotta, hogy gyerekkorában az édesség luxusterméknek számított, és maximum havi egy sport szeletre volt pénzük. A kedvencéről, a mogyorós csokiról is csak álmodozhatott.

„Az, hogy nekem mogyorós csokim legyen valahonnan a dollárboltból, egy mission impossible volt. A mai napig olyan íze van, amikor beleharapok, hogy a gyönyörök kertje megnyílik az elmémben, annyira csodálatos. De alapvetően, mindenek felett a dobostortát imádom. Legfeljebb egy szeletet tudok megenni, néha még annyit sem. Cukor túltengésem van, ha picit több édeset eszek a kelleténél”

- mondta Claudia, aki nem édes, hanem igazi sós lánynak tartja magát.

Liptai Claudia nem is szeret annyira sütni, de a salátákat, köreteket és a zöldségeket számtalan formában szereti elkészíteni.

„Nálam vannak olyan kaják, amit mindig kérnek otthon. Ilyen a húsleves is, amit csak én csinálok. Minden férfi a saját anyja húslevesét szereti, de Ádám csak az enyémet eszi meg”

- tette hozzá Claudia, aki szerint az egyik nagy titok az idő, valamint a türelem. Ő a marha és a sertéshúsra esküszik, szárnyasokat nem szokott beletenni. Vannak persze fűszerezési tippjei – például egy csipetnyi kurkumát is szokott belecsempészni, ami a magyaroknál abszolút nem szokás.

A Mestercukrász zsűritagja bevallotta, hogy roppant sok egészségtelen dolog van a hűtőjében, de hát ezek túl finomak, hogy hanyagolva legyenek.

Nem olyan rég Liptai Claudia férje, Pataki Ádám is feltűnt a Mestercukrász stúdiójában, ahol szimultán kellett vele sütniük a versenyzőknek. Ha ő Claudia húslevesére esküszik, akkor biztosan mennyei lehet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás