promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő fotó került nyilvánosságra Meghan Markle és Harry herceg szuperkastélyából, azonnal le fogsz döbbenni
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A pár már több mint 2 éve él a tengernetúlon, nem akármilyen körülmények között.

Bő két éve tart az a nagyfokú médiafiygelem, amely II. Erzsébet családját övezi. Bár az ominózus Oprah-interjú előtt is élénken foglalkoztatták a világot a brit királyi családdal történt sztorik, intrikák és botrányok, Meghan Markle és Harry távozása a család mindennapi életéből új fokra emelte a nyilvánosság, így pedig a média érdeklődését a híres család dolgaival kapcsolatban.

Újabban pedig éppen fordulni látszik a világ érdeklődése, inkább arra kíváncsiak az emberek, hogy mikor fog visszatérni a renitens hercegi pár a szűkebb családi berkekbe. II. ERszébet platina jubileumi ünnapségein hosszú idő után Nagy-Britanniában is tiszteletüket tették Meghanék. miközben óriási volt körülöttük a figyelem.

Ám úgy tűnik, hogy a hazaköltözés még nem fogalmazódott meg bennük.

Sőt, most egy újabb elképesztő fotó került elő amerikai otthonukból, amely Kaliforniában található az Államokban. Egy olyan helyre tették át a székhelyüket, ahol rengeteg sztár is lakik, többek között Gwyneth Paltrownak és Ariane Grandénak is van a környéken ingatlana. A pár még 5 milliárd forintért vásárolta meg a házat. Kilenc hálószoba és moziszóba is benne foglaltatik ebben az árban.

És még egy gigantikusan nagy úszómedence is van a kertben. Erről pedig nemrégiben az OK nevű magazin közölt képet is a Google segítségével. Korábban amúgy már számos YouTube-csatornára kerültek fel videók az ingatlanról, még a korábbi állapotáról.

(via RTL.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás