promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök: a nézők keményen nekimentek a zsűrinek, és megvédték az egyik játékost
Borítókép:  RTL Klub official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sárközi Ákos, Fördős Zé és Rácz Jenő tényleg túl kemény volt Evelinnel?

A legutóbbi adás első feladatában nehezen feldolgozható vízi állatokkal készült a zsűri. Arról a szerencse döntött, hogy az amur, a tarisznyarák, a kecsege, az angolna, a sneci vagy éppen az osztriga kihez került.

A második feladat a levesekről szólt, méghozzá egy kis csavarral. Ugyanis a versenyzőknek a búrák alatt elhelyezett klasszikus, jól ismert levesek alapanyagaiból kellett főételt készíteniük. Itt is a szerencsén múlt, ki melyik leves alapanyagait használhatta fel főételéhez.

Sárközi Ákosnak is be kellett állnia főzni, aki nehezítésként kapott az utolsó 10 percben egy kis zacskós levest.

Természetesen a műsorban a vicces pillanatok mellett volt dráma is bőven. A nagy tehetségnek tartott Evelin lába alól talán most először csúszott ki teljesen a lába alól a talaj. A zsűri nem kímélte, és főleg Rácz Jenő szállt bele keményen a kék kötényes versenyzőbe.

A Konyhafőnök rajongói nagyon kedvelik Evelint, és szeretnék, ha ott lenne a fináléban. Nem is igazán értetettek egyet teljesen a két Michelin-csillagos séf kritikájával.

„Szerintem Evelin a legtehetségesebb. Viszont nem tartom igazságosnak,hogy Fecó ment fel a galériára, István pedig veszélyzónában volt. Sajnos a cirkuszi majmok bent maradnak, akik tudnak főzni távoznak. Ez csupán az én véleményem”

- írta az egyik kommentelő, aki emiatt rengeteg lájkot zsebelt be.

Evelint nagyon sokan megvédték, de ő nem került a kiesés szélére. Végül ugyebár két kék kötényes, István és Simon állt ott a végén, akik közül valakinek távoznia kellett. Meglepő, de ezt boldogan tehette meg.

Egyre fogy a csapat, és lassan kiderül, hogy melyik hat versenyző cserélheti le a kötényét egy csinos séfkabátra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás