promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tényleg ő fogja megnyerni A Konyhafőnököt?
Borítókép:  RTL Klub official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy néz ki Sárközi Ákos kék kötényese lehet a győztes.

Napról napra közelebb A Konyhafőnök cím és az ezzel járó 10 millió forint, de a téthez mérten a feladatok sem egyszerűsödnek. Tengeri ízeltlábúakat követően pikkelyesek pultján keresztül vezetett az út. A különböző rákok és homárok után lepényhal, ponty, süllő, pisztráng, csuka, kecsege, márna, sügér, tőkehal feküdt a pulton, amiket sárkánygyümölcs, lila articsóka és krémalma is kísért.

A héten kiderül kikből áll az a hatos fogat, akik bekerülhetnek a Döntőbe és séfkabátra cserélhetik kötényüket.

Már az is kiderült, hogy Sárközi Ákos a sajátjai közül kiben látja a végső győzelmet. Evelin akkorát villantott, hogy a Michelin-csillagos séf tényleg elérzékenyült.

A nézőknek is egyre szimpatikusabb Evelin. Bár eddig is nagyon kedvelték, azonban egyre többen hisznek benne, hogy a végén ő fogja megnyerni A Konyhafőnök idei évadát.

„Neki kell nyernie, a legjobb. Szeretném a döntőben Patrikkal látni, izgalmas >>meccs<< lenne!”

„Evelin tányérja csodálatos volt,őt várom végső győztesnek!!!”

„Evelinnek én is nagyon drukkolok, nem bánnám, ha Ő nyerné meg a finálét”

- írták a kommentelők.

A héten kiderül kikből áll az a hatos fogat, akik bekerülhetnek a döntő hetébe, és séfkabátra cserélhetik kötényüket. További érdekesség, hogy a legtöbb kommentelő szerint Sárközi Ákos másik kék kötényese, Patrik lesz ott a fináléban Evelin mellett.

Az már kiderült, hogy ki az, aki biztosan nem lehet ott a döntős héten, és az nem más, mint Horváth Gergő, aki szomorúan vált meg a kötényétől. Simon bár nagyot hibázott, de kapott még egy esélyt a zsűritől. Azért itt Sárközi Ákos nem lehetett felhőtlenül boldog, mert két kék kötényes volt a veszélyzónában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás