promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas vita alakult ki A Konyhafőnök miatt
Borítókép:  RTL Klub official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Annyi biztos, hogy Fördős Zé és a két Michelin-csillagos séf is egyre nehezebben tud dönteni.

Az elmúlt adásban az első kör részvevői egy hagyományos hétköznapi reggeli hozzávalóit kapták meg, amiből főételt kellett varázsolniuk. A csapat másik fele egy különböző hagymákkal teli ládát kapott, amiből szintén egy mesteri fogást kellett összerakni, ami egyáltalán nem volt könnyű feladat.

A hagymáknál Rácz Jenő is beállt főzni, aki ráadásul azt a nehezítést húzta, hogy vakon kellett tálalnia a végén.

Rácz Jenő nem volt annyira mosolygós a végén, mivel két piros kötényes versenyző került a veszélyzónába, közülük azonban csak egy valaki sétálhatott fel a galériára. A zsűri döntése alapján Frohner Fecó folytathatja a versengést, míg Maier Anikó számára befejeződött a verseny.

A közönség már kifejtette a véleményét, hogy kinek kellene megnyerni A Konyhafőnök idei évadát. A legtöbb néző Evelint, Patrikot, illetve Lucát szeretné ott látni a fináléban. Nos, ők tényleg olyan karakterek, hogy akár még a végéig is eljuthatnak.

Addig persze nagy a vita A Konyhafőnök csoportban, hogy kinek is kellene kiesnie. Egyre kevesebb az ember, és sokszor az emberek nem fognak egyetérteni Rácz Jenő, Sárközi Ákos és Fördős Zé döntésével.

„A tegnapi adás összegzése szerintem: Ádám csak kritikát kapott, Simonnal már nem akar a séfje beszélni, Fecó csak imitálja a főzést, Anikó hozott egy csomó textúrát, és a rétese Zé szerint nagyon finom lett. Ööö, akkor kit rúgjunk ki??? - Anikót.... Szerintem a séfek egyszerűen bedobják a neveket egy kalapba, és sorsot húznak...”

Persze rengetegen örültek Anikó távozásának:

„Na végreeeeee!!! Halleluja, kiesett Anikó!! Az igazság mindig győz!”

Akadtak olyanok is, akik azt mondták, hogy Simonnak kellett volna távoznia, aki már tényleg sokadik alkalommal ússza meg a végzetes golyót.

Hamarosan kiderül, hogy ki lesz az a hat versenyző, aki séfkabátra cserélheti a kötényét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás