promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elszabadultak az indulatok A Konyhafőnök miatt – Rácz Jenő hibája az egész?
Borítókép:  RTL Klub official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Annyi biztos, hogy Rácz Jenő döntése volt, hogy Annát és Anikót ismét egy csapatba teszi.

A héten hármasával beosztott csapatok küzdenek a pontokért, hogy eldőljön az, kik juthatnak tovább a középdöntő második szakaszába, ahonnan már csak pár lépés a séfkabát.

Rácz Jenő körül forgott az első középdöntős nap, amin egy mini tejfakasztó bulit is csináltak. A Michelin-csillagos séf a gourmet vegán hot-dogok és gourmet minihamburgerek mellett rákos taco-t készítettet a versenyzőkkel.

A második feladat sütés volt, Rácz Jenő gyermekének, Kamillának készítettek tortát a csapatok.

Ahogyan arra számítani lehetett, Anna és Anikó nem bírta elviselni egymást. Előbbi egyfolytában noszogatta valamivel a csapattársát, Anikó pedig amikor csak lehet visszaszólt. Talán már Rácz Jenő is megbánta, hogy egy csapatba tette őket. Ettől függetlenül a pirosak be tudták zsebelni az első pontot.

Történt egy olyan dolog is, amire még Rácz Jenő is felhúzta a szemöldökét. Hiába mehetett oda segíteni öt teljes percre a lányokhoz, nem nagyon tudtak a Michelin-csillagos séfnek feladatot adni. Ha Fördős Zé nem szól nekik, talán el is felejtkeznek arról, hogy előnyük van. A viták és a kapkodás miatt el is bukták a második pontot.

A nézőknek egyértelműen kell a cirkusz, mert ez egy showműsor, de Anna és Anikó viselkedése sok mindenkinél kiverte a biztosítékot.

„Nem tudom, melyik nagyobb szégyen. A harmadik tagot sajnálom nagyon.”

„Én főzőműsort szeretnék nézni nem idegbeteg majomparádét.nem tudom ez a két nő mit keres még itt.”

„Ezért a Jenő a felelős, hagyja elfajulni a helyzetet! Anikót be sem szabadott volna választani! Ez a főző műsor szégyene!”

- írták a kommentelők.

Annyi biztos, hogy Lucát mindenki sajnálja, és szurkol is neki. Azt most nehéz megmondani, hogy Anikót, vagy éppen Annát kedvelik kevésbé a nézők, de az ő harcuk hatalmas visszhangot váltott ki mindenkiből.

A lányok most ismét a pult mögött bizonyíthatnak. Hogy sikerül-e pontot szerezniük, az ma este kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás