promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ilyen még nem volt A Konyhafőnökben – záporoztak is a kommentek
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sárközi Ákos még a versenyzője ételét sem volt hajlandó megkóstolni.

Eljött a kék kötényesek hete A Konyhafőnökben, tehát Rácz Jenő után most Sárközi Ákoson a sor, hogy a 11 versenyzője közül kiemelje a legjobbakat. A feszültség ismét ott van végig a levegőben, mert aki rosszul teljesít, az veszélyzónába kerül, és lehet, haza is kell mennie.

A hét végére már csak a legjobb 6 marad, akik a következő héten összecsapnak Rácz Jenő piros kötényeseivel. Sárközi Ákos keményen és határozottan motiválja a versenyzőit, úgy, hogy közben ne vegye el a kedvüket a főzéstől.

A kékek hete ezüstfácánok kopasztásával kezdődött. A Konyhafőnök versenyzőinek a második feladatban sem volt könnyű dolguk, mivel Sárközi Ákos ételét kellett lemásolniuk. A séf szokásához hűen „egyszerű” fogást hozott: sütőtök tokhallal. Aki szeretné otthon letesztelni, az ide kattintva meg is találja a receptet. Annyit megsúgunk, hogy nem lesz egyszerű.

Már az előzetesben látni lehetett, hogy a másolós feladatban Melanie főzésével bajok lesznek. Végül már Rácz Jenő sem bírta tovább nézni a szenvedését, és a zsűritársa helyett ő szólt rá a kék kötényesre.

Nincs benne a műsor minden pillanata az ember fejében, de talán olyan még sosem volt A Konyhafőnökben, hogy Sárközi Ákos ne kóstolja meg az egyik versenyzője ételét, és azonnal továbbadja azt Fördős Zének, valamint Rácz Jenőnek.

Ha esetleg történt is ilyen, olyan még biztosan nem fordult elő, hogy ez a versenyző megússza a kiesést. Pedig Melanie hozzáállásán nem csak Ákos, hanem a nézők is kiakadtak.

„Egy tükörtojást nem bíznék erre a nőre, nemhogy még felküldeném a galériára.”

„Szánalmas egy nőszemély, ennek ellenére azért továbbjuttatták. No comment.”

– írták a kommentelők.

Sárközi Ákos már a műsorban megemlítette, hogy bár Melanie szétesett, de Pali tányérja mégis rosszabb volt. Ez azt jelentette, hogy ő került a veszélyzónába, de a végén megúszta a kiesést. A zsűri azt is nézte valószínűleg, hogy Zolkónak nem kellett másolnia, vagyis a fantáziájára volt bízva az étel, de így se sikerült elfogadható fogást összeraknia. Végül ő távozott a versenyből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás