Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elárulta a nő, akinek a nyelve két ízt is érez egyszerre, hogy a Pepsi a jobb, vagy a Coca-Cola

Elárulta a nő, akinek a nyelve két ízt is érez egyszerre, hogy a Pepsi a jobb, vagy a Coca-Cola

Gasztro & Tourism

Elárulta a nő, akinek a nyelve két ízt is érez egyszerre, hogy a Pepsi a jobb, vagy a Coca-Cola

Gasztro & Tourism

Promotions 20:20

A párhuzamos kóstolás meglepő eredményt hozott, annyit elárulhatunk.

Az extrém kinézetű kaliforniai művész, Brianna Mary Shihadeh műtéti úton két részre osztatta a nyelvét. Ezzel feltehetőleg csak a külsejét akar még különlegesebbé tenni, ugyanakkor a beavatkozásnak egy érdekes és izgalmas következménye is lett.

A hölgy azóta egyszerre két íz érzékelésére is képes, és ezen fantasztikus tudását nemrég egy ősi kérdés megválaszolására használta fel. Vajon a Coca-Cola vagy a Pepsi a finomabb? A két tábor régóta vitatkozik ezen, de most egy hitelesnek tartható döntőbírója lett a témának.

Brianna tudományos módszerrel állt elő, a kétágú nyelvét egyidejűleg dugta bele egy-egy pohár eltérő márkájú italba. Nem lehet azzal vádolni, hogy elhamarkodottan ítélt, hiszen többször is belenyalintott az üdítőkbe, és közben hosszasan morfondírozott. Nem csoda, mert az 1,7 millió követőjét aligha akarta becsapni.

„Nagyon hasonlóak. Őszintén szólva teljesen egyforma az ízük. Mellékesen csak annyit jegyeznék meg, hogy a Pepsi kicsit pezsgőbb, vagyis több szén-dioxid lehet benne, pedig előbb azt töltöttem ki a pohárba”

– hozott salamoni döntést a feltűnő, de rendkívül mutatós hölgy. A kísérletet több százezren lájkolták, és nagy kérdés, hogy ők elfogadják-e az ítéletet végeredménynek, vagy pedig tovább folytatják a küzdelmet a saját kedvenc márkájuk feljebb emelése érdekében.

Jócskán akadtak olyanok, akik további párosítások kipróbálására biztatták a nőt, így például a Sprite-ot és annak a McDonald’s-ban kapható változatát, de izgalmas duó lenne a tej és narancslé, illetve a szájvíz és narancslé versenyeztetése is. Briannának mindez nem gond, hiszen képes egyszerre édeset és sóst is érezni.

@flowerfriendly Reply to @i_am_sofakingcool I always thought coke was sweeter until I tried this. #fyp #foryou #splittongue #splittonguechallenge #tattoos #bodymodification #positivevibes #smile Elevator Music - Bohoman

Borítókép: Profimedia