promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új ízt vezetett be a Coca-Cola, ami biztosan megosztja majd a kólarajongókat
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olyan, mintha gyerekek szabadultak volna be a gyárba, és ők mixelték volna össze.

Kalória- és cukormentes, „intergalaktikus” üdítőt fejlesztett ki a Coca-Cola. Az italnak ráadásul nemcsak a neve, de a színe is rendhagyó, hiszen bíborvörösben ragyog, és a gyártó szerint olyan íze van, akár az űrnek – bármit is jelentsen ez.

A vevők egy része minden bizonnyal idegenkedve nézegeti majd az új üdítőt, ezért a Coca-Cola elárulta, hogy egyebek mellett a répától és a fekete ribizlitől kapta csillogó színét. Mivel ennyire rendhagyó, nem is határoztak meg vele kapcsolatban hivatalos ízt, inkább kitalálták helyette a meglepő Intergalactic jelzőt.

A spéci kóla egyelőre az Egyesült Királyságban kapható, és a hagyományosabb Coke Zero, illetve Diet Coke egyfajta alternatívájának szánják. A Daily Mail című lap már le is tesztelte, és a tapasztalatait természetesen megosztotta olvasóival.

A termék az első limitált kiadása a Coca-Cola Creations nevű platformnak, amely a patinás cégen belül az újdonságok fejlesztéséért felelős. Első hallásra a répás-ribizlis üdítő nem tűnik frenetikus ötletnek, de ki tudja, talán megmarad hosszabb távon is a boltok polcain.

A lilás-vöröses aludobozban kínált kóla a Daily Mail újság tesztelője, Bridie Pearson-Jones szerint egyszerre ismerős, és valami olyasmi, amit korábban még nem ízlelt. Neki a rágógumi, a mályvacukor, illetve a vattacukor zamata ugrott be róla, de lehet, hogy csak az aszpartám mesterséges édesítőszer csapta be a nyelvét.

A doboz kinyitása után viszont a vajas popcorn illata csapta meg az orrát, ami után édeskés ízt kortyolni meglehetősen bizarr élmény lehet. A fekete ribizli is átüt rajta, bár a tesztelő jobban kedveli a hagyományos (Cherry vagy Vanilla) Coke-okat iszogatni.

Összességében a kevésbé savas intergalaktikus kóláról az a véleménye, hogy nem cserélné le rá az eddigi diétás üdítőit. Olyannak tartja, mintha gyerekek próbálkoztak volna új mixek létrehozásával az otthoni SodaStream gépükkel, vagyis vicces, de kiforratlan próbálkozásnak érzi a gyártó részéről a terméket, ezért 5-ből 3 csillagot adna rá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás