promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindössze 10 forintból megoldható, hogy hetekig friss maradjon a méregdrágán vett salátád
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy egyszerű és gyors trükkel ez is megoldható, nincs több pocséklás.

Az orosz-ukrán háború, a koronavírus-járvány és megannyi más gazdasági kihatású tényező miatt az élelmiszerek elképesztő mértékben drágulnak mostanság. Megnőtt a szerepe tehát annak, hogyan tudunk vigyázni rájuk, ha már megvásároltuk őket.

Az efféle lifehack-tanácsok egyre gyakoribbak a weben is, egy hölgy például rengeteg szimpatizánst szerzett azzal, hogy elárulta, milyen módon tudja akár hetekig frissen tartani a salátát. Tényleg csak egy 10 forintos ötletről van szó, vagyis pofonegyszerű, és működik.

Anita Birges szerint még kés sem kell a fantasztikus trükkhöz. Egyszerűen csak csapjuk oda a saláta torzsát egy vágódeszkához, amitől a vastag szár kitörik. Távolítsuk el, majd csavarjuk a megmaradt fejet alufóliába, és úgy tegyük a hűtőbe.

Az ausztrál hölgy tehát azt sugallja, hogy a saláta a szára miatt kezd el hamarabb megromlani, így viszont megelőzhetjük ezt a kellemetlen problémát. A diétázók remélhetőleg örömmel fogadják a hírt, különösen a mostani beszerzési árak mellett.

Anita tapasztalata az, hogy a levelek akár heteken át frissek és élvezhetők maradnak. Alufólia helyett az egyszerű papírtörlő is megfelelhet csomagolóként, ezt mindenkinek magának kell kipróbálnia.

Az ausztrál nő számtalan, háztartással kapcsolatos videót készített már, és ezeket érdemes megnézni, mert hasznos tanácsokkal szolgál egyebek mellett arról, hogyan pakolhatjuk tele praktikusan a hűtőnket, miként tarthatunk rendet az irodánkban, vagy éppen hogyan készülhetünk fel egy hosszabb nyaralásra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás