promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök: néhány rajongó felháborodott a Michelin-csillagos séfek és Fördős Zé döntésén
Borítókép:  RTL Klub official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Most még nagyon nehéz eldönteni, hogy ki essen ki.

Beindult A Konyhafőnökben a tábor hete, ahova 30 versenyző főzte be magát. Itt a versenyzők három napon keresztül szakmai legendákkal felkészülve próbálnak meg eljutni a kötényszerző napokig. Ott persze vár rájuk még egy küzdelem, hogy bekerülhessenek valamelyik Michelin-csillagos séf csapatába.

Fördős Zé, Rácz Jenő, és Sárközi Ákos csapatához most egy harmadik elismert séf, Pesti István csatlakozott.

A Michelin-csillagos vendég előhúzott a semmiből egy igazán nehéz feladatot. A ládákba pulykamellet, kelbimbót, zellert, tököt, sóskát, szerecsendiót és sáfrányát rejtett. Nos, ezek voltak azok az alapanyagok, amiket a séf nem igazán kedvel.

Közben olyan történt A Konyhafőnök történetében, ami még soha, és egyszerre négyen is büntetést kaptak.

Egészségügyi okok miatt Csillag Pál a második főzés előtt fel kellett, hogy adja a versenyt, így 10 helyett 9-en álltak neki a szakmai legenda második feladatának, ami egy tonhal és egy ananász násza volt.

Valakinek persze így is ki kellett esni, és a nézők teljesen meglepődtek, hogy ez nem Frohner Fecó, vagy éppen Gina volt.

„Én azt akartam, hogy a Gina kiessen, de sajnos ez nem történt meg és van egy olyan érzésem, hogy ő lesz következő áldozat akit megutálunk!”

„Fecó... A celeb jut tovább... Olyan biztos voltam benne! A semmire”

- írta a két topkommentelő.

Itt persze hozzá kell tenni, hogy a versenyző, aki kiesett A Konyhafőnök hétfői adásából, az egy desszertet rittyentett a tonhalból és ananászból, ami végzetes volt.

Lehet Fecó és Gina nem voltak a helyzet magaslatán, de ezt még túlélték.

Lehet sokan nem ismerték fel, de érdemes lesz a keddi adást is nézni az RTL Klubon, mivel a zsűrihez Fördős Zé apukája, Fördős Lajos csatlakozik majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás