promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fördős Zé az egyik versenyző férfiasságán viccelődött, de Rácz Jenőék kaptak nyers csirkelábat is
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL Klub összeszedte A Konyhafőnök castingjának a legjobb pillanatait.

Véget ért A Konyhafőnökben a válogató hét, ahol azért bőven este ki versenyzők. A tábor hetébe 30 versenyző főzte be magát, akik három napon keresztül szakmai legendákkal felkészülve próbálnak meg eljutni a kötényszerző napokig, amikor bekerülhetnek valamelyik Michelin-csillagos séf csapatába.

Fördős Zé, Rácz Jenő és Sárközi Ákos nem úszták meg, így túl kellett élniük a castingot is. A nézőknek ez persze izgalmas volt, mivel rengeteg érdekes figurával találkozhattak. Az RTL most egy videóban igyekezett összegyűjteni a "legjobb" pillanatokat.

Nyers csirkeláb, dezodorral megégetett krumplikád vagy éppen tapétaragasztóra hajazó mártás. Utóbbit amúgy az amerikai hölgy csinálta, aki háziasszonyként tovább tudott jutni, szóval nem vérzett el a túlzsúfolt tányérja miatt.

Volt olyan versenyző, aki nem csak főzni, hanem csajozni jött a műsorba. Fördős Zé az egyikük potenciáján is viccelődött egyet, mivel a gasztroblogger párhuzamot vont az elkészült sajtropogóssal, ami inkább lekonyult.

Nos, nekik is gyakorolni kell még picit a főzést, akárcsak a jósnőknek, akik a jövőbe látás után csúnyán leszerepeltek a tányérjaikkal mind a hárman.

A legjobb talán az volt, amikor az egyik versenyző a nyers húsra azt mondta, hogy szaftos lett. Ilyen az, amikor valaki profin, szavakkal próbálja magát kimenteni egy kényes szituációból.

Ma este tehát érkezik a kőkemény kiképzés, a tábor hete, ahol szakmai legendák oktatják a versenyzőket, a cél pedig később egy színes kötény megszerzése lesz!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás