promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Több százezer magyar nem fog örülni annak a hírnek, ami a Balatonról jött
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erre lehet majd készülni.

Az ATV egy hosszabb riportban számolt be róla, hogy milyen áremelkedések várhatók a magyar tenger, a Balaton partján, így pedig milyen drágulással lehet majd számolniuk a magyaroknak, akik a Balaton partján elterülő kedvelt üdülőhelyekre látogatnának majd a nyáron. A balatoni strandbelépők a nyár közepétől 8-9 százalékkal drágulhatnak majd, míg a büfék és éttermek 20-30 százalékkal is növelhetik majd az áraikat.

Az ATV cikkében olvasható az is, hogy már javában készülnek az idei szezonra a balatoni településeken működő strandok. A legtöbb helyen nyár elején még nem változnak az árak. Utána viszont elkerülhetetlen az emelés.

A büféknél és éttermeknél is érezhető lesz majd a drágulás, ez pedig azt jelenti, hogy 1000 forint alatt szinte biztos, hogy nem lehet majd megúszni egy sima lángost a Balatonon. Az ATV azt is megjegyzi, hogy lehet, hogy a nyár végére még tovább nőnek az árak. A televíziónak Bálint Norbert üzletvezető elmondta, hogy 1400 forintos sajtos-tejfölös lángos árat próbálnak meghatározni.

A cikkben és a hozzá tartozó videóban (amely IDE kattintva elérhető) a fagylaltok áráról is szó volt, az emelkedő alapanyagárak miatt a gombócokért is többet kell majd fizetni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás