Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kilenc nap a Tátra körül - A Kárpátok tetejének titkai

Kilenc nap a Tátra körül - A Kárpátok tetejének titkai

Gasztro & Tourism

Kilenc nap a Tátra körül - A Kárpátok tetejének titkai

Gasztro & Tourism

Promotions 23:23

Kilenc nap, több, mint 400 km kerékpárral és gyalogszerrel hegyeken, völgyeken át a Kárpátok legmagasabb hegysége, a Tátra körül. A Bringábor Túrák legújabb sorozata a magyar túrázók egyik kedvenc magashegyi régiójába kalauzolja el az érdeklődőket. A "Tátra kerékpárral" filmek által nemcsak rengeteg látványos helyszínt járhatunk be virtuálisan, de számos hasznos tippel és információval is gazdagodhatunk, amik jól jöhetnek, ha a hegységbe készülünk. A december 24-én induló sorozathoz most érkezett az előzetes!

A Tátra, és különösen a Magas-Tátra a magyar túrázók és kirándulók legkedveltebb magashegysége. A csipkézett, látványos kiemelkedés a világ egyik legkisebb területű alpesi jellegű hegyvonulata. A kis méret azonban ne tévesszen meg senkit: a mintegy fél budapestnyi területen számtalan szebbnél szebb látnivaló várja azokat, akik a felfedezésére vállalkoznak.

Ezen érdekességek egy részét érintette a Bringábor Túrák, amelyről látványos úti filmsorozatot is készített:

„A Tátra mindig is a kedvenc hegységem volt, így nem volt kérdés, hogy a gyalogtúrák után kerékpárral is megpróbálom felfedezni. Az utam során nemcsak körbetekertem a hegységet, de számos olyan, két keréken már nem elérhető, különleges látnivalót sikerült bejárnom, amelyek még visszagondolva is csodálattal töltenek el. Ezek a természeti csodák mind-mind láthatóak lesznek a filmekben, ráadásul rengeteg információ is elhangzik majd, így bátran tudom ajánlani a videókat azoknak, akik a Tátrába terveznek ellátogatni!”

- mondta a sorozat készítője, Bringábor. 

A sorozat első része most karácsonykor debütál a Bringábor Túrák YouTube-csatornáján, addig is pedig már megtekinthető egy rövid, ámde annál látványosabb előzetes is!

Borítókép: Bringábor Túrák

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria