promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kilenc nap a Tátra körül - A Kárpátok tetejének titkai
Borítókép:  Bringábor Túrák
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kilenc nap, több, mint 400 km kerékpárral és gyalogszerrel hegyeken, völgyeken át a Kárpátok legmagasabb hegysége, a Tátra körül. A Bringábor Túrák legújabb sorozata a magyar túrázók egyik kedvenc magashegyi régiójába kalauzolja el az érdeklődőket. A "Tátra kerékpárral" filmek által nemcsak rengeteg látványos helyszínt járhatunk be virtuálisan, de számos hasznos tippel és információval is gazdagodhatunk, amik jól jöhetnek, ha a hegységbe készülünk. A december 24-én induló sorozathoz most érkezett az előzetes!

A Tátra, és különösen a Magas-Tátra a magyar túrázók és kirándulók legkedveltebb magashegysége. A csipkézett, látványos kiemelkedés a világ egyik legkisebb területű alpesi jellegű hegyvonulata. A kis méret azonban ne tévesszen meg senkit: a mintegy fél budapestnyi területen számtalan szebbnél szebb látnivaló várja azokat, akik a felfedezésére vállalkoznak.

Ezen érdekességek egy részét érintette a Bringábor Túrák, amelyről látványos úti filmsorozatot is készített:

„A Tátra mindig is a kedvenc hegységem volt, így nem volt kérdés, hogy a gyalogtúrák után kerékpárral is megpróbálom felfedezni. Az utam során nemcsak körbetekertem a hegységet, de számos olyan, két keréken már nem elérhető, különleges látnivalót sikerült bejárnom, amelyek még visszagondolva is csodálattal töltenek el. Ezek a természeti csodák mind-mind láthatóak lesznek a filmekben, ráadásul rengeteg információ is elhangzik majd, így bátran tudom ajánlani a videókat azoknak, akik a Tátrába terveznek ellátogatni!”

- mondta a sorozat készítője, Bringábor. 

A sorozat első része most karácsonykor debütál a Bringábor Túrák YouTube-csatornáján, addig is pedig már megtekinthető egy rövid, ámde annál látványosabb előzetes is!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás