promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mert hülye azért nem vagyok - nevetséges áron kínálnak chipset az online piacon
Borítókép:  Pixabay / Illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Minek ugranánk ki a sarki közértbe érte, amikor házhoz is szállíthatják a chipset, igaz? Ám a kényelemnek ebben az esetben igencsak meg kell fizetni az árát.

Az eBay-en felsorakoztatott árucikkek valószínűleg csarnokokat töltenének be, ha polcokra szeretnénk sorakoztatni őket - a világ minden tájáról érkeznének bizarrabbnál bizarrabb tárgyak. Könnyen lehet, a sorok között kószálva megakadna a szemünk jó pár terméken, meg persze az árukon is...

Például azon a chipsen, aminek most egyetlen darabja kerül 280 ezer forintba! 

Azt eddig is tudtuk, hogy a marketing fogások rengeteget számítanak, ha arról van szó, hogy el kell adni valamit, na de ez azért nem semmi! 

Az eladó „rendkívül ritka, behajlott pringle” néven árulja a terméket. Ha valaki netán nem tud elég mélyre nyúlni a pénztárcájában, részletre is megvásárolhatja, két éven át minimum havi 31 fontot kell fizetni érte, igaz, akkor a végösszeg magasabb lesz (körülbelül 744 font, azaz 320 ezer forint).

A chipsnek azonban lejárati dátuma is van, csak 2023 januárjáig lehet fogyasztani, tehát ha valaki igazán megkívánja, akkor nem spórolhat rá örökké. Ja, és a szállítási költséget se felejtsük el belekalkulálni! 

Forrás: 24.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás