Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„Felrobbant!” - Fördős Zé súlyos hibát követett el

„Felrobbant!” - Fördős Zé súlyos hibát követett el

Gasztro & Tourism

„Felrobbant!” - Fördős Zé súlyos hibát követett el

Gasztro & Tourism

Helmeczi Benjamin 13:13

Fördős Zé miatt robbanás történt az RTL Klub főzőműsorában.

A Konyhafőnök VIP pénteki adása előtt írtunk arról, hogy az RTL Klub főzőműsorában robbanás fog történni. A műsor egyik előzetesébe bekerült, hogy a mikrohullámú sütőben szét fog robbanni az egyik alapanyag, de az esti adásig nem lehetett tudni, hogy pontosan micsoda.

Mint kiderült, Szandinak gesztenyével kellett dolgoznia az első feladatban, de nem volt ideje arra, hogy megfőzze. Ezért Fördős Zé azt javasolta neki, hogy tegye be a mikróba, mert ott minden könnyebben el tud készülni.

Mivel Szandi gyakran nézi a Street Kitchen adásait, és Fördős Zé-t sokan csak a magyar mikrókirályként emlegetik, hallgatott rá, de hiba volt. Zének ugyanis nem lett igaza abban, hogy a gesztenye mikróban is elkészíthető, legalábbis héjával együtt biztos nem. A gesztenye azonnal felrobbant, amint bekerült a mikrohullámú sütőbe.

A második megmérettetés során Rácz Jenő ikonikus ételeit kellett a versenyzőknek előállítaniuk, amit borítékok formájában húztak ki Fördős Zé kezéből. Szorcsik Viki petrezselymes fregolát készíthetett rizottóval, Tornóczky Anita spenótfőzeléket tojással, Szandi kacsamájat Baumkuchen-tortával és kacsaszív tartelettes-tel, Görög Zita füstölt makrélát burgonyasalátával és tobiko-val, Csonka Bandi pedig rombuszhalat fehérbabpürével és szójabab salsával.

A közel sem könnyű feladat végén, az utolsó elődöntős napon, a zsűri döntése alapján Szorcsik Vikinek kellett elhagynia a konyhát.     

Borítókép: RTL Klub