promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök VIP: Schobert Norbi ordítozik, és még a versenytársa szemöldökét is leégeti
Borítókép:  RTL offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy néz ki Schobert Norbi nagyon bele fog lendülni a versenybe, amin még Rácz Jenő is meglepődik.

A múltkori adásban ismét tíz celeb mutatkozott be, és a háromtagú zsűri, vagyis Rácz Jenő, Sárközi Ákos, na meg Fördős Zé annyira még nem kavarták meg a dolgokat, és engedték, hogy mindenki nyugodtan elkészíthesse a bemutatkozó ételét – kivéve egy embert.

Szorcsik Viki nevét dobta a gép, akinek egy aprócska nehezítéssel kellett szembenéznie. Zé nem akarta kitolni vele, és hamar leleplezte, hogy mi az a plusz alapanyag, amit a színésznőnek bele kell építenie az ételébe.

Biztosan sokan ismerik a mondást, hogy madarat tolláról, embert barátjáról. Az első feladatban Gyenesei Leila volt a legjobb, aki úgy döntött, hogy Tornóczky Anitát fogja hátráltatni. Neki így két bóbitás tyúkot is meg kellett kopasztania, ami miatt az elején teljesen kiakadt, de aztán át tudta lépni a saját határait.

Anitának sikerült legyőznie a félelmét, de voltak olyan versenyzők, akik abszolút nem tudtak mit kezdeni a tyúkkal.

Sajnos a hirtelen halál a VIP évadban is érvényben van, most is távoznia kellett valakinek még a kötényszerző nap előtt.

Schobert Norbit a ma esti epizódban ismét láthatjuk főzni. A fitneszguru az olimpiai bajnok magyar kalapácsvetővel, Pars Krisztiánnal lesz egy pultban, akinek még a szemöldökét is megperzseli egy kicsit.

„Ég a zsír”

- ordította Norbi, akinek a lendületén még Rácz Jenő is meglepődött.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás