promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök VIP: Sárközi Ákos lesz*rozta, majd ki is öntötte a híres színésznő ételét - videó
Borítókép:  RTL offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csonka András volt a legnagyobb forma a nézők szerint, akinek még a tányérja is felrobbant a végén.

Tegnap elérkeztünk A Konyhafőnök VIP hatodik évadának második napjához. Az első feladat kényelmes volt, mert saját recepttel, saját alapanyagokkal dolgozhattak a híresség.

Schobert Norbi után ezúttal a Barátok közt és a Keresztanyu sztárját, Németh Kristófot nehezítette a teleport-doboz, amiben a színész disznósajtot talált. Az elején pánikba esett, de aztán remekül megoldotta a feladatot.

Erdőhegyi Brigitta nagyon megijedt Rácz Jenő jelenlététől, és az se esett neki túl jól, amikor kapott tőle egy nagyon durva kritikát.

A második körben két külön világ tárult a versenyzők elé: voltak az „undi”, valamint a „gyönyörű” alapanyagok.

Undi: kakastaréj, kakashere, kacsanyelv, báránynyelv, marhapacal, tehéntőgy, sertés agyvelő, sertésvese, sertés vér, abált sertéstüdő, sertéshere, malactartó.

Gyönyörű: vörös sügér, aranypisztráng, langusztin, Szent Jakab-kagyló, osztriga, báránygerinc, Rib-eye steak és T-Bone steak.

Szarvas Andi kivételével, aki előnyt szerzett az első főzés után, a többiek a szerencsére bízták magukat. Borítékok döntötték el, ki melyik ládából dolgozhatott.

Itt is volt dráma bőven, például Csonka András egy buta hiba miatt majdnem semmit se tudott felszolgálni.

Voltak nagy szélsőségek: Osvárt Andrea tányérja például jó volt, de a mártása borzalmasan sikerült. Ezt Sárközi Ákos rögtön oda öntötte, ahová való, vagyis a lefolyóba.

A végén Erdőhegyi Brigitta és Lakatos Levente állt a zsűri előtt, akik közül az egyiküknek távoznia kellett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás