Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Döbbenet: megtalálták II. Erzsébet titkos alagútját London alatt? Azt is elárulták, hova vezethet a járat

Döbbenet: megtalálták II. Erzsébet titkos alagútját London alatt? Azt is elárulták, hova vezethet a járat

Gasztro & Tourism

Döbbenet: megtalálták II. Erzsébet titkos alagútját London alatt? Azt is elárulták, hova vezethet a járat

Gasztro & Tourism

Promotions 15:51

Ha ez igaz, megérkezett az utóbbi évek egyik leizgalmasabb kikotyogott híre a királyi családról.​

A brit királyi család élete lassan nyitott könyvvé válik az egész világ számára, hiszen miután Meghan Markle és Harry herceg botrányokkal karöltve távozott Nagy-Britanniából, azóta a világ szinte összes internetes portálja és lapja velük foglalkozik. Meghan és Harry élete már több sorozatban is megelevenedik a képernyőinken, az HBO Max például a kis György herceget főszerepbe helyezve készített  szatírikus hangvételű sorozatot a párról és a királyi családról, közben pedig elkészült az utóbbi évek egyik legérdekesebb szériája is a párról a Lifetime csatornára,

amelyben sokkoló jelenetekkel is operálnak a készítők.

Az érdeklődés azonban nemcsak Meghan és Harry életére terjed ki, hanem az egész családéra. Korábban már az is nyilvánosságra került, hogy mi a pontos terv II. Erzsébet királynő halála esetén. De egyre több belsős informátor is megjelenik az újságírók körül, akik a család legféltettebb titkait is elkotyogják az írástudóknak.

A legújabb hírek szerint II. Erzsébetnek van egy titkos alagútja Londonban, amely közvetlen összekötettésben áll a város és a család egyik kedvelt bárjával. Az alagút állítólag a rettegett VIII. Henrik építette Szent Jakab Palota és a Dukes Bár között fut. A két épület amúgy nagyon közel fekszik egymáshoz, az alagutat pedig azért építették, hogy a királyi család tagjai titokban látogathassák meg kedvenc bárjukat, ha éppen úgy tartja kedvük.

A titkot egy brit lap beszámolója szerint Jack Brooksbank, Eugénia hercegnő férje kotyoghatta ki a sajtó egyik munkatársának.

London egyik legrégebbi palotája, a Szent Jakab Palota amúgy így néz ki, ettől két utcára van a híres Dukes:

(via Express)

Borítókép: Profimedia