promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Éttermet nyit Eminem – ilyen kajákat lehet majd kapni a rappernél
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A spagetti lesz a hely egyik fő specialitása egy nagyon különleges ember receptje alapján.

Ha tudni akarjátok, hogy milyen spagettit készít Eminem édesanyja, akkor el kell látogatnotok Detroitba. A másik lehetőség az, hogy mély barátságot köttök a rapperrel, és megkéritek Deborah-t, hogy készítsen nektek egy adagot valamelyik alkalommal. Az első talán könnyebben összehozható.

Mivel Eminem édesanyjának a spagettije a fő húzóerő, ezért a rapper nem akarta túlkombinálni az étterem nevét sem, így elnevezte Mom's Spaghettinek. Ehhez járnak a tradicionálisnak számító húsgolyók is.

Eminem gyerekkorában sokat költözött az édesanyjával (mivel az apja elhagyta őket), de végül Detroitban kötöttek ki, és a rapper ott is nőtt fel – ezért akarta mindenképpen itt megnyitni az éttermet.

Egy helyi csatorna már a reklámfilmet is levetítette, amiben Eminem is feltűnik.

Az étlapon lesznek bizarrabb ételek is. Például aki szénhidrát mérgezésre vágyik, az ehet spagettis szendvicset.

Lehet a spagetti tényleg csak Eminem dalszövege miatt került elő a Loose Yourself miatt ("His palms are sweaty, knees weak, arms are heavy .There's vomit on his sweater already, mom's spaghetti"), és az anyukája nem is készíti el olyan jól, de jómagam erre nem vennék mérget. A nosztalgikus ízek mindenesetre mindig meg tudják dobbantani az ember szívét.

Nálunk inkább a bolognai spagetti a népszerűbb, és ha tényleg tökéletesen akarjátok elkészíteni, akkor nézzétek meg Fördős Zé receptjét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás