promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerült Eminem első videóra vett fellépése
Borítókép:  KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy motivációt adhat a friss hip-hop előadóknak a most következő videó. Az 1996-os felvételen Eminem látható, aki legelső fesztiváljainak egyikén rappel, alig egy tucat embernek. 

Az amatőr videó a bizonyítéka annak, hogy igenis a csúcsra lehet törni. Hiszen ki gondolta volna a 24 évvel ezelőtti fesztiválon az ott jelenlévők közül, hogy a kis szőke, fehér rapper egyszer stadionokat fog megtölteni!? 

A 2002-ben megjelent 8 mérföld című filmben egyszer már betekintést nyerhettünk Eminem korai éveibe. A nyomorba, ahol felnőtt, az első próbálkozásokba, és abba is, hogyan indult be a karrierje. A most előkerült 1996-os videón is jól látszik, hogy nem mindig volt teltház a bulikon, sőt. Két kezünkön is meg tudnánk számolni, hány ténfergő nézett bele az akkor 24 éves rapper koncertjébe. 

Eredeti nevén Marshall Bruce Mathers III azóta a zeneipar egyik legmeghatározóbb alakja lett, generációk rajonganak a zenéjéért. Mitöbb, vannak olyan fanok is, akik még a testüket is a rappernek szentelik.

A sztárt évről évre sem tudják letaszítani a képzeletbeli trónról, folyamatosan új dalokkal nyűgözi le a közönséget, mitöbb legutóbbi számával akárcsak egyik rajongója, ő is rekordott állított fel, mint a legtöbb szöveget rappelő előadó, adott időn belül. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás