Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Séfek séfe: csótányt akartak etetni a zsűrivel – két séf nagyon bedühödött

Séfek séfe: csótányt akartak etetni a zsűrivel – két séf nagyon bedühödött

Gasztro & Tourism

Séfek séfe: csótányt akartak etetni a zsűrivel – két séf nagyon bedühödött

Gasztro & Tourism

BTP 16:16

Wolf András sokkalt be a legjobban a Séfek séfe stúdiójában.

Zakatol tovább a Séfek séfe harmadik évada, aminek az első hetében még a válogatás zajlik. Itt amatőr és profi szakácsoknak egy óra áll rendelkezésére, hogy elkészítsenek egy ételt, amit a zsűri tagjai a kóstolótérben vakon kóstolnak, azaz anélkül, hogy tudnák ki készítette azt.

A megszokott zsűri tért vissza, vagyis Wolf András, Vomberg Frigyes, valamint Tóth Gabi férje, Krausz Gábor, akik itt már hozzászoktak, hogy néha igazán katasztrofális ételekbe fognak belefutni.

Egy vegetáriánus nő úgy döntött, hogy éppen most akarja elkezdeni népszerűsíteni a rovarevést. Mariann az állatok védelme miatt fordult egy különleges alapanyaghoz, vagyis a csótányhoz. Azt sajnos nem tudtuk meg tőle, hogy mivel kell őket etetni, hogy szaftosabbak legyenek.

Ha esetleg lisztkukaccal próbálkozik, akkor az még lehet elment volna a zsűrinél, de Wolf András teljesen kiakadt, amikor meglátta, hogy csótányt kell ennie. Krausz Gábor megjegyezte, hogy igényesen van tálalva az étel, de inkább megdöglik, minthogy csótányt egyen.

Vomberg Frigyes bevállalós volt, és megkóstolta az ételt, hogy értékelni tudjon.

A versenyző elárulta, azért hozott csótányt a műsorba, mert egy bizonyos ideológiai vonal mentén kellene étkeznie mindenkinek. Krausz Gábor végül úgy döntött, hogy megkóstoltatja Mariannal a finomságot, amit egy kis borral kísérhetett le.

Ti hogy vagytok vele? Megkóstolnátok a csótányt, vagy ez már kicsit sok nektek?

Borítókép: TV2 offical