promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi megtette, amit a férje nagyon utál
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi szándékosan bosszantja Krausz Gábort.

Különleges meglepetés várható a Séfek séfe szerdai adásában, ugyanis Krausz Gábor és Wolf András felesége is a TV2 stúdiójában fognak főzni. Tóth Gabiék kihasználják, hogy a séfek a kóstolásnál nem tudják, kik készítették az ételt.

„Eljöttünk meglepni a férjeinket, mert csak aludni járnak haza, amíg forgatnak”

– mondta a Borsnak Gabi, aki csirkepörköltöt főzött galuskával, míg Wolf András felesége egy desszertet készített a zsűrinek.

„Nagyon fura érzés itt lenni. Már értem, hogy miért fagynak le az emberek. Az alap csirkepörkölt receptet teljesen elfelejtettem, úgyhogy majd valami lesz belőle. Itt most olyan kések vannak a kezemben, amik nem olyanok, mint otthon. Konkrétan repülni fog az ujjam mindjárt”.

Az énekesnő azt találta ki, hogy a főzés során fel is fogja egy kicsit bosszantani a férjét valamivel, amit ki nem állhat.

„Krausz és a többiek is nagyon utálják, amikor egy étteremben úgy tálalnak egy ételt, hogy narancskarikák, nyers zöldségek és gyümölcsök vannak a tányér szélén, úgyhogy biztos teszek rá néhányat...”

– magyarázta Tóth Gabi.

Hogy a séfek milyen szavakkal fogják illetni a feleségeik főztjét, és miként reagálnak majd arra, mikor megtudják, hogy kik voltak a szakácsaik, az az esti adásban kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás