promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Séfek séfe: csótányt akartak etetni a zsűrivel – két séf nagyon bedühödött
Borítókép:  TV2 offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Wolf András sokkalt be a legjobban a Séfek séfe stúdiójában.

Zakatol tovább a Séfek séfe harmadik évada, aminek az első hetében még a válogatás zajlik. Itt amatőr és profi szakácsoknak egy óra áll rendelkezésére, hogy elkészítsenek egy ételt, amit a zsűri tagjai a kóstolótérben vakon kóstolnak, azaz anélkül, hogy tudnák ki készítette azt.

A megszokott zsűri tért vissza, vagyis Wolf András, Vomberg Frigyes, valamint Tóth Gabi férje, Krausz Gábor, akik itt már hozzászoktak, hogy néha igazán katasztrofális ételekbe fognak belefutni.

Egy vegetáriánus nő úgy döntött, hogy éppen most akarja elkezdeni népszerűsíteni a rovarevést. Mariann az állatok védelme miatt fordult egy különleges alapanyaghoz, vagyis a csótányhoz. Azt sajnos nem tudtuk meg tőle, hogy mivel kell őket etetni, hogy szaftosabbak legyenek.

Ha esetleg lisztkukaccal próbálkozik, akkor az még lehet elment volna a zsűrinél, de Wolf András teljesen kiakadt, amikor meglátta, hogy csótányt kell ennie. Krausz Gábor megjegyezte, hogy igényesen van tálalva az étel, de inkább megdöglik, minthogy csótányt egyen.

Vomberg Frigyes bevállalós volt, és megkóstolta az ételt, hogy értékelni tudjon.

A versenyző elárulta, azért hozott csótányt a műsorba, mert egy bizonyos ideológiai vonal mentén kellene étkeznie mindenkinek. Krausz Gábor végül úgy döntött, hogy megkóstoltatja Mariannal a finomságot, amit egy kis borral kísérhetett le.

Ti hogy vagytok vele? Megkóstolnátok a csótányt, vagy ez már kicsit sok nektek?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás