Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Less be Rácz Jenő éttermének a kulisszái mögé – videó

Less be Rácz Jenő éttermének a kulisszái mögé – videó

Gasztro & Tourism

Less be Rácz Jenő éttermének a kulisszái mögé – videó

Gasztro & Tourism

Toronicza Péter 20:20

Nem is gondolnád, hogy hány ember sürög-forog Rácz Jenő éttermében.

Konyhafőnök forgatások, egy esküvő megszervezése, ráadásul nem rég nyílt meg Rácz Jenő első saját étterme, a Rumour, ahol annyi a munka, hogy Gyuricza Dóra is be szokott segíteni.

A Michelin-csillagos szakács dolgozott Londonban, Koppenhágában, Szingapúrban és Sanghajban. Minden tapasztalatát összeszedve aztán jött a saját étterme Budapest belvárosában.

A Rumour az úgynevezett „Chef’s table” koncepciót követi, amely szerint a vendégek a konyhát körbeülve étkeznek. Interaktív élmény, ahol a résztvevők szemtanúi az egyes fogások elkészítésének. A vendégek és a séfek közötti közvetlen kapcsolatnak köszönhetően a stílus kötetlen, szinte baráti.

Rácz Jenő nagyon komolyan veszi az étterem irányítását, szóval amíg nászúton volt Gyuricza Dórával, addig be is zárta az éttermet, mert nem akarta másra bízni.

„Elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy lassan 5 hónapja minden este dupla teltházzal megyünk a Rumourban. Hosszú óràk, elhivatottság és alázatosság. Vendégeinknél nincsen fontosabb, ha ők boldogok, mi is azok vagyunk!”

- írta a Michelin-csillagos séf, aki megmutatta azt is Instagramon, hogy mennyi ember sürög-forog az éttermében.

Borítókép: RTL Klub offical